B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Γύρος Γαλλίας 10ο ετάπ- Μεγάλη νίκη Greipel

Γύρος Γαλλίας 10ο ετάπ- Μεγάλη νίκη Greipel

Μετά από μία μέρα ξεκούρασης ο Γύρος επέστρεψε εχθές, Τρίτη 12/7, με το 10 ετάπ. Και πάλι δεν έλειψαν οι συγκρούσεις και πτώσεις όταν στο 10ο μόλις χλμ οι  Fabian Cancellara (Leopard Trek), Levi Leipheimer (RadioShack) και Robert Gesink (Rabobank) ήταν από τους αναβάτες που επηρεάστηκαν  περισσότερο από αυτές, επιστρέφοντας ευτυχώς γρήγορα στον αγώνα.

Ο Andre Greipel αποδείχτηκε πολύ δυνατός αντίπαλος για τον Mark Cavendish, τον παλιό συναθλητή του, τον οποίο  κατατρόπωσε στο σπριντ παίρνοντας την πολυπόθητη πρωτιά. Ο αναβάτης της Omega Pharma-Lotto προσπέρασε τον Cavendish και πήρε τη νίκη με μία μόλις ρόδα διαφορά. Ο Ισπανός Jose Rojas (Movistar) τερμάτισε τρίτος  μπροστά από τον παγκόσμιο πρωταθλητή Thor Hushovd (Garmin-Cervelo) και τον Romain Feillu (Vacansoleil). Στη γενική κατάταξη πρώτος παραμένει ο Thomas Voeckler με τους Sanchez και Evans να ακολουθούν. Σήμερα Τετάρτη το Tour συνεχίζεται με μία σχετικά επίπεδη διαδρομή 167.5 χλμ. που ίσως είναι η ευκαιρία του Cavendish να αποδείξει την αξία του.

 
Photo: Associated Press

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.