B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Στην τελική ευθεία το 1ο ΛΑΔΩΝΑΣ MOUNTAIN RACE!


Πάνω από 150 οι συμμετέχοντες- μέχρι την Πέμπτη οι δηλώσεις

Στην τελική ευθεία το 1ο ΛΑΔΩΝΑΣ MOUNTAIN RACE!

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Το διήμερο 18-19 Ιούνη απέχει μόλις μερικές μέρες και οι προετοιμασίες του 1ου ΛΑΔΩΝΑΣ MOUNTAI RACE έχουν φτάσει στο τελικό τους στάδιο. Οι διαδρομές τόσο του ποδηλάτου όσο και του τρεξίματος είναι έτοιμες, με μόνο κάποιες πινελιές να απομένουν για ένα τέλειο αποτέλεσμα. Περισσότερα για τις διαδρομές (υψομετρικά- χάρτες) μπορείτε να δείτε στο site https://www.mtbxpert.gr/el/abstract2 .

Προς το παρόν οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τους 150 ενώ ακόμη αναμένονται αρκετές δηλώσεις μέχρι και την Πέμπτη που είναι η προθεσμία. Όσοι λάβουν μέρος στους αγώνες της Κυριακής θα παραλάβουν ένα μοναδικό αναμνηστικό της συμμετοχής τους, τη χαρακτηριστική ταμπέλα με το νούμερο αθλητή η οποία θα είναι ονομαστική. Επίσης όλοι οι αγωνιζόμενοι θα λάβουν μετάλλια και αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής.

Πολλά events και δραστηριότητες θα πραγματοποιούνται στο πανέμορφο χώρο των παραποτάμιων εγκαταστάσεων του Λάδωνα κατά τη διάρκεια του διημέρου. Ο χώρος των  εγκαταστάσεων της ECO ACTION θα είναι ανοικτός για τους διαγωνιζόμενους και τους επισκέπτες από την Παρασκευή 17/6 το πρωί. Εκεί μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ορεινές, αθλητικές δραστηριότητες όπως τοξοβολία, rafting, flying fox κτλ. Το Σάββατο βράδυ ένα άκρως διασκεδαστικό pasta party θα δώσει μία άλλη νότα στη διοργάνωση χαλαρώνοντάς αθλητές, επισκέπτες και όλους τους φίλους που θα μας ακολουθήσουν. Και βέβαια πολλά θα είναι τα δώρα των χορηγών που θα κληρωθούν ανάμεσα στους συμμετέχοντες των αγώνων.

Υπηρεσίες:

Ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί η διοργάνωση θα είναι άρτια οργανωμένος και θα παρέχει όλες τις υπηρεσίες που θα χρειαστούν οι αθλητές.

–          Τεχνική υποστήριξη ποδηλάτου θα παρέχεται από εξειδικευμένο προσωπικό.

–          Τέντες ομάδων.

–          Parking

–          Φωτογραφική κάλυψη του αγώνα από το FEDRA PHOTOSTORES που  θα δώσει στους συμμετέχοντες των αγώνων τη δυνατότητα να αποκτήσουν όλες τις φωτογραφίες τους, ανεξαρτήτως αριθμού,  σε CD με την επιβάρυνση 5€ στο κόστος συμμετοχής (προαιρετικά). Πληροφορίες στη γραμματεία.

Διαμονή:

Η διαμονή σας μπορεί να γίνει ή με σκηνές/ τροχόσπιτα στο χώρο των εγκαταστάσεων , σε ξενώνα στην Δάφνη ή σε ξενώνες της περιοχής (eco action τηλ. 2103317866). Οι παραποτάμιες εγκαταστάσεις διαθέτουν τραπεζαρία, κυλικείο, τουαλέτες, αποδυτήρια αντρών-γυναικών, αποθηκευτικούς χώρους για τις δραστηριότητες κλπ. Όσοι επιλέξουν να κατασκηνώσουν και οι συμμετέχοντες στους αγώνες θα έχουν πρόσβαση σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους όπως αποδυτήρια, ντουζ – ζεστό νερό κλπ.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία επισκεφτείτε το https://www.mtbxpert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.