B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Με επιτυχία το σιρκουί στο Χορδάκι

 

Με επιτυχία το σιρκουί στο Χορδάκι

 

 

 

 

 

 

 

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής το σιρκουί στο Χορδάκι Ακρωτηρίου με πλήθος κόσμου να το παρακολουθεί και πάνω από 80 αθλητές να λαβαίνουν μέρος. Διοργανωτής ο ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES με την συμπαράσταση της τοπικής κοινότητας και του πολιτιστικού συλλόγου Καγιαλές! Χρυσός χορηγός του αγώνα η ΑΝΕΚ LINES, χορηγός το ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ Αποκορώνου 154.

Στο αγωνιστικό κομμάτι στην κατηγορία μίνι μικρά νικητής ήταν ο Βέρνερ του ?τλα Ρεθύμνου, στα μίνι μεγάλα ο Ορφανουδάκης Μανόλης του Κύδωνα , στα μίνι μεγάλα κορίτσια η Σκορδυλάκη Ραφαηλία της Σούδας, στους παμπαίδες ο Πανηγυράκης Ιωάννης του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES, στους παίδες ο Φαραντάκης Στέλιος της Σούδας στους μάστερ ο Πελεκανάκης Χρήστος του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES και στους όπεν ο Μαρεντάκης Παναγιώτης.

Ο ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES θα ήθελε να ευχαριστήσει την τροχαία, το ΕΚΑΒ, την αστυνομία, τα παιδιά με τα μοτό, τον πολιτιστικό σύλλογο Καγιαλέ και όλους όσους συνέβαλαν στην άρτια διεξαγωγή των αγώνων.

Τέλος να ευχηθεί περαστικά και γρήγορα στην ενεργό δράση στον προπονητή της Σούδας Παπαδημητράκη Σταύρο διότι είχε ένα ατύχημα ενώ παρακολουθούσε τους αγώνες!

Δείτε τα αποτελέσματα: https://www.bncycling.com/wp-content/uploads/2011/05/XORDAKI_2011.pdf

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.