B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Πρωτέας και Βέλος πρωταγωνιστές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας εφήβων-νεανίδων-παίδων-κορασίδων

Πρωτέας και Βέλος πρωταγωνιστές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας εφήβων-νεανίδων-παίδων-κορασίδωνΠρωτέας και Βέλος πρωταγωνιστές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας εφήβων-νεανίδων-παίδων-κορασίδων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο, το πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας εφήβων, νεανίδων, παίδων και κορασίδων. Πρωταθλήτρια ομάδα στους έφηβους αναδείχθηκε ο Α.Σ Πρωτέας.  Στους παίδες το πρωτάθλημα κατέκτησε η ομάδα του Π.Ο. Βέλος. Την τελευταία ημέρα των αγώνων το χρυσό μετάλλιο στο κέιριν εφήβων πήρε ο Στέλιος Αγγελίδης (Α.Σ.Πρωτέας). Την πρώτη θέση στο ομαδικό σπριντ παίδων κατέλαβαν οι Λεωνίδας Λαζαρίδης και Πέτρος Γεωργιάδης (Π.Ο.Βέλος). Πρωταθλητής Ελλάδας στο σκρατς στην κατηγορία των παίδων είναι ο Πέτρος Γεωργιάδης (Π.Ο.Βέλος). Ο ποδηλάτης του Πελοτόν Γιάννης Σπανόπουλος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και αναδείχθηκε πρωταθλητή Ελλάδας στους πόντους. Επίσης κατατάχθηκε δεύτερος στα χίλια μέτρα ατομικής χρονομέτρησης, με διαφορά μικρότερη του ενός δεκάτου του δευτερολέπτου από τον νικητή, ο οποίος ήταν ο Στέλιος Αγγελίδης του Πρωτέα. Στην τρίτη θέση του αγωνίσματος τερμάτισε ο Δημήτρης Κουτσονικολής επίσης του Πρωτέα. Στα 500μ. των παίδων ο Δημήτης Ζήσης του Π.Ο. Βόλου κέρδισε τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας, με δεύτερο τον Πέτρο Γεωργιάδη του Βέλους με τρία μόλις χιλιοστά του δευτερολέπτου διαφορά. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Γιώργος Μπρουτζάκης του Θησέα. Η Γεωργία Κουτσονικολή του Πρωτέα σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ στα 500μ. κορασίδων με 37,846. Η Σοφία Κατσούλη του Πελοτόν ήταν δεύτερη και τρίτη η Ιωάννα Πλέγα του Κρόνου Νίκαιας. Στα 200μ. η Γεωργία Κουτσονικολή έσπασε για ακόμη μία φορά το πανελλήνιο ρεκόρ.

 

Στις νεάνιδες η Αθηνά Παυλή του Ροδήλιου ήταν η νικήτρια στα 500μ.,ενώ στα 200μ. πρωταθλήτρια Ελλάδας αναδείχθηκε η Θεοδώρα Γιαννικοπούλου του Κρόνου.

 

πηγή: ΕΟΠ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.