B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Παγκόσμιο Κύπελλο MTB- O Aaron Gwin κυρίαρχος στο Downhill

Παγκόσμιο Κύπελλο MTB- O Aaron Gwin κυρίαρχος στο Downhill

Ξεκίνησε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Pietermaritzburg της Νοτίου Αφρικής το παγκόσμιο κύπελλο ορεινής ποδηλασίας. Την Κυριακή πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες κατάβασης ανδρών και γυναικών με τον αμερικάνο Gwin να παίρνει την πρωτιά.

Με πολύ μικρή διαφορά στην δεύτερη θέση ο Greg Minnaar, που τερμάτισε 0.241 πίσω από τον αμερικανό και έχασε την ευκαιρία να επαναλάβει την επιτυχία του 2009. Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη για τον Gwin σε παγκόσμιο κύπελλο και μάλιστα με χρόνο κατά 4 δευτερόλεπτα πιο σύντομο από αυτόν που προβλεπόταν για την πρώτη θέση.

Ο Αυστραλός Mick Hannah που είχε τον καλύτερο χρόνο στα προκριματικά είχε μία άσχημη πτώση και δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τον αγώνα. Ο Βρετανός Gee Atherton – το νούμερο ένα παγκοσμίως- και ο παγκόσμιος πρωταθλητής Sam Hill δεν κατάφεραν να απειλήσουν τον Gwin ενώ ο Νοτιοαφρικάνος Andrew Neethling είχε εξίσου άσχημη τύχη αφού συμμετείχε σε μία από τις πολλές συγκρούσεις του αγώνα.

Στο αγώνα Cross o Nino Schurter  πήρε την πρώτη θέση με τους Julien Absalon και Jaroslav Kulhavy να πλασάρονται στην 2η και 3η θέση.  Στον πρώτο τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου, στο αγώνισμα four cross,  το βάθρο αποτελούταν από τους  Jared Graves ,  Michal Prokop και Johaness Fischbach .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.