B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Tour of Flanders- Chavanel, Cancellara χάνουν την πρώτη θέση…

 

Tour of Flanders- Chavanel, Cancellara χάνουν την πρώτη θέση...

Ο Βέλγος Nick Nuyens πήρε τη νίκη στο κλασικό αγώνα της πατρίδας του «Tour of Flanders» κατατροπώνοντας μεγάλα ονόματα όπως οι Chavanel, Cancellara. Ο αναβάτης επικράτησε και τον δύο φαβορί σε έναν συναρπαστικό αγώνα που τελείωσε με τους τρεις να ανταγωνίζονται στο sprint.

O Cancellara (Trek- Leopard) έκανε την επίθεσή του τέσσερα χιλιόμετρα από το τέρμα και αποσπάστηκε από τους αντιπάλους του στο κύριο γκρουπ. Όμως δεν κατάφερε να αντέξει στην πίεση και έτσι ο Nuyens πήρε την πρώτη μεγάλη του νίκη και ο Chavanel (Quick Step) κατάφερε να μπει σφήνα στη δεύτερη θέση.

Ο συναθλητής του Chavanel , Tim Boonen προσπάθησε να εισχωρήσει στο τρίο της κορυφής αλλά μάταια. Έτσι συμβιβάστηκε με τη 4η θέση.

Ο 30 χρονος Nuyens που ήταν η μεγάλη έκπληξη του αγώνα, έφυγε από τη Rabobank τον περασμένο χειμώνα για να ενώσει δυνάμεις με τη Saxo Bank. Όπως δήλωσε, η αλλαγή του έκανε καλό αφού χάρη στη νέα του ομάδα ανέβηκε η αυτοπεποίθησή του και συνεπώς και η αγωνιστική του απόδοση.

 

Photo: Eurosportnews.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.