B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Δυνατές εμφανίσεις από τον Α.Ο. ΚΥΔΩΝ στο Athens Track grand prix

 

Δυνατές εμφανίσεις από τον Α.Ο. ΚΥΔΩΝ στο Athens Track grand prix

Αρκετή καλή παρουσία είχαν οι ποδηλάτες και οι ποδηλάτριες του Α.Ο.ΚΥΔΩΝ στον διασυλλογικό αγώνα πίστας με την ονομασία Athens Track grand prix 2011 που διοργάνωσε ο ποδηλατικός όμιλος Πελοτόν Ηρακλείου Αττικής που έγινε στο Ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο στο Ο.Α.Κ.Α το Σάββατο 2 Απριλίου 2011.Οι αγώνες είχαν Πανελλήνια συμμετοχή και έλαβαν μέρος συνολικά πάνω απο 150 αθλητές-τριες σε όλες τις κατηγορίες.

Δυνατές εμφανίσεις από τον Α.Ο. ΚΥΔΩΝ στο Athens Track grand prix

Την καλύτερη εμφάνιση απο την ομάδα του Κύδωνα την έκανε η Χατζάκη Γιολάντα όπου κατέκτησε την δεύτερεη θέση στην κατηγορία Νεανίδων στο αγωνίσμα 2000μ.ατομικής καταδίωξης ενώ στο αγώνισμα των πόντων προκρίθηκε στον τελικό ο οπόιος έγινε με κοινή κατάταξη μαζί με τις κατηγορίες των Παίδων και των Κορασίδων. Στην κατηγορία των Πάιδων ο Αποστολάκης Στέλιος τερμάτησε στην 6 θέση στο αγώνισμα των πόντων.Επίσης ο ίδιος ποδηλάτης ενώ διεκδικούσε μια θέση στην τριάδα στον τελικό του αγωνίσματος σκράτσ, στο τελικό σπρίντ κλείστηκε και είχε μία πτώση. Στην ίδια κατηγορία ο Καλαϊτζάκης Κώστας τερμάτησε στην 17η θέση στο σκράτσ, ο Τσουρουνάκης Στέλιος προκρίθηκε στον τελικό του αγωνίσματος των πόντων, ενώ ο Παπαδομανωλάκης Αχιλλέας και ο Κούτρας ο Ορφέας έλαβαν μέρος στα αγωνίσματα σκράτσ και πόντων. Ο Δεττοράκης Δημήτρης έλαβε μέρος στον τελικό του αγωνίσματος σκράτσ τερματίζοντας στην 17η θέση.

Συνοδός της αποστολής ήταν ο προπονητής του τμήματος Λυραντωνάκης Στέφανος.

Δελτίο τύπου του συλλόγου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.