B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Έννατος στους πόντους ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES

 

Έννατος στους πόντους ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES

Στην έννατη θέση του παγκόσμιου πρωταθλήματος στον τελικό του αγωνίσματος των πόντων τερμάτισε ο Xανιώτης πρωταθλητής Πολυχρόνης Τζωρτζάκης. Ο Έλληνας πρωταθλητής με μία δεύτερη, μία τρίτη, δύο τέταρτες θέσεις και συνολικά επτά πόντους στα 16 σπριντ του αγώνα απέδειξε πως είναι μια από τις μεγαλύτερες ελπίδες της ελληνικής ποδηλασίας στα αγωνίσματα αντοχής, σε έναν τομέα που σε αυτό το παγκόσμιο πρωτάθλημα η εθνική μας ομάδα δείχνει σαφέστατη πρόοδο. 
Νικητής του αγωνίσματος με 13 πόντους και μία στροφή επιπλέον αναδείχθηκε ο Κολομβιανός Avila Edwin Alcibiades, ενώ ακολούθησαν ο Αυστραλός Cameron Meyer και ο Γάλλος Morgan Kneisky με 25 και 23 βαθμούς αντίστοιχα.

Δηλώσεις του Έλληνα πρωταθλητή : «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση μου, μια αξιοπρεπέστατη παρουσία που ήταν και ο στόχος μου, οι πόντοι δεν είναι το αγώνισμα μου, όμως με σωστή τακτική και οικονομία, μάζεψα επτά βαθμούς. Σίγουρα ήθελα να κερδίσω το τελευταίο σπριντ που θα μου έδινε μια θέση στην οκτάδα, όμως και με αυτό το αποτέλεσμα είμαι πολύ ικανοποιημένος. Η πίστα είναι ´´βαριά´´ και πραγματικά έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου, μέχρι το τέλος»

Δηλώσεις του ομοσπονδιακού προπονητή Λάμπρου Βασιλόπουλου: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση του Πολυχρόνη Τζωρτζάκη, πραγματοποίησε έναν εξαιρετικό αγώνα, εδώ στο Άπελντορν, αν και οι πόντοι δεν είναι το αγώνισμα του. Θέλω να του δώσω συγχαρητήρια και για πολύ λίγο, για δύο βαθμούς θα μπορούσε να ήταν μέσα στους πρώτους έξι αθλητές. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι προπονητής αυτών των παιδιών, αν δουλέψουν σκληρά θα πάνε πολύ μπροστά».

Αναλυτικά οι δέκα πρώτοι αθλητές ήταν οι εξής:

1  EDWIN ALCIBIADES Avila COL 33

2 MEYER Cameron AUS  25

3  KNEISKY Morgan FRA

4  KHATUNTSEV Alexander RUS

5  KADLEC Milan CZE

6  SCHEP Peter NED

7  FERNANDEZ Gerardo Luis ARG

8  DILLIER Silvan SUI

9  TZORTZAKIS Polychronis GRE

10  CHOI Ki Ho HKG

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.