B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

O Contador κερδίζει τον Γύρο Καταλονίας

 

O Contador  κερδίζει τον Γύρο Καταλονίας

Ο ταλαιπωρημένος από σκάνδαλα Ισπανός κατόρθωσε τη μεγαλύτερη του νίκη για τη σεζόν 2011, όταν κέρδισε το γύρο της Catalunya, την Κυριακή που μας πέρασε. Ο αναβάτης  της Saxo Bank ήταν ήδη στην πρώτη θέση όταν έμαθε την Πέμπτη ότι η UCI προτίθεται να αμφισβητήσει την  απαλλαγή του από τις κατηγορίες για χρήση  απαγορευμένων ουσιών  στο περσυνό Tour de France.
Την Κυριακή, ο Contador ολοκλήρωσε τον επταήμερο αγώνα στο κέντρο της Βαρκελώνης με πλεονέκτημα 23 δεύτερολέπτων συνολικά έναντι του Ιταλού Michele Scarponi, με τον Ιρλανδό  Dan Martin να έρχεται τρίτος, 35 δευτερόλεπτα πίσω.

Όπως δήλωσε ο Contador, αυτός ήταν ένας από τους πιο δύσκολους επταήμερους αγώνες της καριέρας του . “Έχω συμμετάσχει και σε άλλους και μάλιστα με αρκετά ορεινά σημεία στη διαδρομή και  ήταν πολύ πιο εύκολοι», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Το γεγονός ότι  τις τελευταίες τέσσερις ημέρες  υπήρξαν συνεχείς επιθέσεις προς το πρόσωπό του για το τελευταίο σκάνδαλο εξάντλησε τον Contador που αναγκάστηκε  να απαντήσει  σε ορισμένες ο ίδιος. Παρόλα αυτά τόνισε πως η καλή του απόδοση στον Γύρο δεν αποτελεί κάποιου είδους απάντηση προς την UCI αφού πάντα δίνει το 100% των δυνατοτήτων του.

Νικητής του τελευταίου σταδίου του Γύρου Καταλονίας αναδείχτηκε ο Γάλλος Samuel Dumoulin.

 

Photo: Reuters

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.