B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Πλούσιο το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου!

Το διήμερο 12 και 13 Μαρτίου ο λάτρεις του αθλητισμού θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν από μία πληθώρα διοργανώσεων που θα πραγματοποιηθούν  σε όλη την Ελλάδα. Το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα πλούσιο, με αγώνες mtb, πίστας, ορεινού τρεξίματος αλλά και διάθλου να συμπληρώνουν το αγωνιστικό καλεντάρι.

Ο δεύτερος αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας XCO κατηγορίας UCI C2 και Open «Specialized Cup» θα λάβει χώρα στα Κανάκια Σαλαμίνας, την Κυριακή 13/3 ενώ την ίδια μέρα πραγματοποιούνται στον Σχινιά οι αγώνες διάθλου Schiniathlon Duathlon.

Επίσης, το 1o Κύπελλο Ελλάδας στην ποδηλασία πίστας διοργανώνεται από την ΕΟΠ στις 12 & 13 Μαρτίου, στο ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ.

Και εκτός Αττικής όμως υπάρχουν πολλοί ενδιαφέροντες αγώνες: Στο Πήλιο θα πραγματοποιηθεί ο ορεινος ημιμαραθωνίος «Κένταυρος» ενώ στο Ωραιόκαστρο θα έχουμε το 1ο Open – διασυλλογικό αγώνα ορεινής ποδηλασίας στην περιοχή.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και τις προκηρύξεις των αγώνων θα τις βρείτε στην κατηγορία των προκηρύξεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.