B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Τέταρτος ο Contador στην πρώτη εμφάνιση μετά την άρση της τιμωρίας του

Ο Γερμανός Tony Martin ήταν ο μεγάλος νικητής του αγώνα Volta ao Algarve. Τέταρτος τερμάτισε ο Alberto Contador στον πρώτο του επίσημο αγώνα μετά την άρση της τιμωρίας που του είχε επιβληθεί για το πρόσφατο σκάνδαλο ντόπινγκ.

Ο αναβάτης της HTC-Highroad κυριάρχησε στη διαδρομή των 17,2 χιλιομέτρων από την Lagoa στο Portimao τερματίζοντας σε 20 λεπτά και 53 δεύτερα, παίρνοντας την πρώτη θέση της γενικής μπροστά από τον συναθλητή του Tejay Van Garderen. Ο Contador προσπάθησε να υπερασπιστεί τον τίτλο του αλλά από την δεύτερη θέση που είχε την Πέμπτη έπεσε στην τέταρτη τερματίζοντας 45 δεύτερα μετά τον Martin στη χρονομέτρηση.

Ο Lieuwe Westra ήταν ο μόνος αναβάτης που απείλησε τον Γερμανό τερματίζοντας πέντε δεύτερα πίσω του και καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση της γενικής. Ο Tiago Machado ήρθε τρίτος στο τελευταίο στάδιο, 26 δεύτερα πίσω από τον Martin. O Βρετανός Stephen Cummings (Team Sky) είχε μία απογοητευτική τελευταία μέρα και παίρνοντας τελικά την έβδομη θέση στην γενική κατάταξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.