B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

B&N Cycling Team – Παρουσίαση

B&N Cycling Team - ΠαρουσίασηΗ B&N Cycling Team είναι μία ομάδα με φιλοσοφία που όπως δηλώνει και το όνομά της κινείται γύρω από το ποδήλατο & τη φύση (Bike & Nature).

Η ομάδα έχει ήδη μία παρουσία έξι χρόνων αφού δημιουργήθηκε το 2005 και από τότε δίνει δυναμικά το παρόν σε εγχώριες διοργανώσεις open αγώνων αλλά και σε διοργανώσεις άλλων χωρών.

B&N Cycling Team - Παρουσίαση

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι δραστηριότητες των μελών είναι ποικίλες. Έντονη είναι η αθλητική δραστηριότητα κυρίως σε αγώνες ορεινής ποδηλασίας και τρεξίματος, multisports κ.ά.. Πέρα όμως από τη συμμετοχή σε αγώνες open (χωρίς δελτίο), συχνές είναι οι  εξορμήσεις- εκδρομές που πραγματοποιούνται στα πλαίσια της ομάδας, με σκοπό την άθληση στη φύση (mountain bike, running, rafting) ή και μέσα στην πόλη, με τις καθιερωμένες πλέον ποδηλατικές διαδρομές στο κέντρο της Αθήνας ή σε συνοικίες.

B&N Cycling Team - Παρουσίαση

B&N Cycling Team - Παρουσίαση

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μέσα από ομαδικές δραστηριότητες άνθρωποι κάθε ηλικίας έρχονται  σε επαφή με τον κόσμο της ποδηλασίας και του αθλητισμού γενικότερα.

 

H B&N Cycling είναι μία ευκαιρία για να κάνουμε την καθημερινότητά μας πιο ευχάριστη και δημιουργική!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.