B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

1st Bike and Run Trophy Vrontus 3,4,5 Ιουνίου 2011

1st Bike and  Run Trophy Vrontus  3,4,5 Ιουνίου 2011Σας ενημερώνουμε ότι στις 3,4,5 Ιουνίου 2011 θα πραγματοποιηθεί στην Άνω Βροντού Σερρών τριήμερο φεστιβάλ βουνού που θα περιλαμβάνει λαϊκούς αγώνες Ορεινού τρεξίματος και ποδηλασίας.

Το φεστιβάλ διοργανώνει Ο «Σύλλογος ποδηλασίας και εξερεύνησης φύσης»  και το στηρίζουν  το «Τοπικό Συμβούλιο» και ο «Πολιτιστικός σύλλογος» Ανω Βροντούς, καθώς και η περιβαλλοντική οργάνωση “SAVIORS”.

Σκοπός της διοργάνωσης αυτής είναι η διάδοση των αθλημάτων του Ορεινού τρεξίματος και του ποδήλατου Βουνού, η καθιέρωση του ποδήλατου σα μεταφορικό μέσο αλλά και μέσο άθλησης και ψυχαγωγίας, η ανάπτυξη φιλίας μεταξύ των αθλητών και η ανάδειξη της ομορφιάς του όρους Βροντούς.

Τους αγώνες θα πλαισιώνουν  πολιτιστικές και μουσικές εκδηλώσεις, σεμινάρια, γαστρονομική βραδιά, οργανωμένες πεζοπορίες και ποδηλατικές βόλτες για όλα τα επίπεδα.

Πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με τους αγώνες  μπορείτε να βρείτε στο  www.to4x4.gr (Αγώνες – Αλλοι αγώνες – 1st Bike and Run Vrontus)

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε τηλεφωνική πληροφορία και συνεννόηση  οι

Μιχάλη Σταματίου  τηλ   6974148025   Θεσσαλονίκη fax 2310 260997

Σάκη Ζλάτκος        τηλ   6981413474    Σέρρες.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.