B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. και στις Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, στις 21 – 22 Σεπτεμβρίου 2019,πραγματοποιήθηκαν οι Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας για αθλητές και αθλήτριες των κατηγοριών Μίνι (Μικρά και Μεγάλα), Παμπαίδων και Παγκορασίδων, στις παιδικές εξοχές του δήμου Αθηναίων στον Άγιο Ανδρέα, στη Νέα Μάκρη Αττικής.

 

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. και στις Πανελλήνιες Ημέρες ΝεολαίαςΟ ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. και στις Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας

 

Στις Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας έλαβε μέρος και το Ποδηλατικό Σωματείο Γέρακα (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.), κατεβαίνοντας με τους παρακάτω αθλητές:

1.       Πόλης Αντώνης (Μίνι Μικρά)

2.       Λημναίος Ερμόλαος (Μίνι Μεγάλα)

3.       Σταματόπουλος Ανδρέας (Μίνι Μεγάλα)

4.       Σκοπελίτης Ελευθέριος (Μίνι Μεγάλα)

5.       Εγγλέζος Σταμάτης (Παμπαίδες)

6.       Θεοδωρίδης Δημήτρης (Παμπαίδες)

Το Σάββατο έλαβαν χώρα αγώνες ατομικής χρονομέτρησης, με τους Εγγλέζο Σταμάτη και Θεοδωρίδη Δημήτρη να παίρνουν τις καλύτερες θέσεις από τους αθλητές του Συλλόγου, με τον πρώτο να τερματίζει 20ος και το δεύτερο 23ος.

Την Κυριακή διεξήχθησαν αγώνες δεξιοτεχνίας για τις κατηγορίες Μίνι και αγώνες Κριτέριουμ για την κατηγορία των Παμπαίδων, με τους Εγγλέζο Σταμάτη και Θεοδωρίδη Δημήτρη να παίρνουν πάλι τις καλύτερες θέσεις, , με τον πρώτο να τερματίζει 9ος και το δεύτερο 15ος.

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. και στις Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας

 

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. και στις Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.