B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Tour de Romandie

Ο Primoz Roglic εξασφάλισε τη νίκη στο Tour de Romandie πετυχαίνοντας τον καλύτερο χρόνο στο ατομικό χρονόμετρο των 16 χιλιομέτρων, με εκκίνηση από τη Γενεύη. Tour de RomandieΧρησιμοποιώντας ένα πανέμορφο Bianchi Aquila CV, ο Primoz Roglic ολοκλήρωσε τη διαδρομή των 16 χιλιομέτρων σε 19’58» και αποδείχτηκε 13 δευτερόλεπτα γρηγορότερος από τον δεύτερο, Victor Campenaerts – Πρωταθλητή Ευρώπης στο χρονόμετρο – και 15 δευτερόλεπτα πιο γρήγορος από τον Filippo Ganna.

O Primoz Roglic ολοκλήρωσε το Tour de Romandie σε 15:25:11 με πλεονέκτημα 49 δευτερολέπτων από τον Rui Costa και 1:12 από τον Geraint Thomas, κερδίζοντας τρία ετάπ του αγώνα.

Το 2018, ο Primoz Roglic είχε κερδίσει τον Γύρο της χώρας των Βάσκων, το Tour de Romandie και το Tour of Slovenia, πριν καταφέρει να τερματίσει στην 4η θέση στο Tour de France.

Για φέτος, μεγάλος στόχος μοιάζει να είναι το Giro d’ Italia και ο Primoz Roglic φάνηκε αισιόδοξος, μετά τον τερματισμό – και δικαιολογημένα: «Είχα να τρέξω από το Tirreno-Adriatico, είμαι πολύ χαρούμενος. Τον αγαπώ αυτό τον αγώνα και μου αρέσει που είμαι εδώ. Τώρα νιώθω έτοιμος για το Giro».

 

 

Aποτελέσματα Γενικής Κατάταξης:

Primoz Roglic / Team Jumbo – Visma / 15:25:11
Rui Costa / Team Emirates / +49″
Geraint Thomas / Team Ineos / + 1:12″
Felix Grosschartner / Bora Hansgrohe / +1:13″
David Gaudu / Groupama – FDJ / +1:17″

πηγή:mbike.gr

Tour de Romandie

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.