B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Ο Victor Campenaerts έσπασε το Ρεκόρ Ώρας της UCI!

Καλύπτοντας 55,089 χλμ. απόστασης, ο Victor Campenaerts έσπασε το Ρεκόρ ‘Ωρας της UCI που κατείχε ο Bradley Wiggins, κατά 563 μέτρα.Ο Victor Campenaerts έσπασε το Ρεκόρ Ώρας της UCI!

Ο 27χρονος βέλγος αναβάτης της Lotto Soudal, Victor Campenaerts, σημείωσε το Ρεκόρ Ώρας χθες το απόγευμα (Τρίτη, 16 Απριλίου) στο Μεξικό, στο ποδηλατοδρόμιο Velodromo Bicentenario του Aguascalientes.

 

Ο Victor Campenaerts έσπασε το Ρεκόρ Ώρας της UCI!

Η απόδοση του Campenaerts ήταν εντυπωσιακή από το ξεκίνημα της προσπάθειάς του και συνοδεύτηκε από πολύ σταθερό ρυθμό μέχρι τέλους.

Ήδη, από τα πρώτα 10 χιλιόμετρα, ο πανίσχυρος βέλγος ήταν γρηγορότερος κατά 4 δευτερόλεπτα από το χρόνο του Bradley Wiggins, ολοκληρώνοντας την κάθε στροφή των 250μ. σε χρόνο 16,2 δευτερόλεπτα, μέχρι το πρώτο εικοσάλεπτο.

Το επόμενο εικοσάλεπτο, ο χρόνος για κάθε στροφή αυξήθηκε αρχικά στα 16,3 δευτερόλεπτα και προς την ολοκλήρωση των 40 λεπτών κυμαινόταν στα 16,4 δευτερόλεπτα.

Μόλις συμπλήρωσε 50 λεπτά προσπάθειας, ο Campenaerts είχε ήδη καλύψει απόσταση 46χλμ. και μπόρεσε να ρίξει ξανά το χρόνο για κάθε στροφή στα 16,3 δευτερόλεπτα, κάνοντας ξεκάθαρη τη διάθεση και τη δυναμική του να καταρρίψει το ρεκόρ.

Τα τελευταία 5 λεπτά της προσπάθειάς του, με διάχυτο τον πόνο στην έκφραση, ο Campenaerts έπρεπε να συμπληρώσει ακόμα 16 γύρους για να σπάσει το ρεκόρ, όπως και τα κατάφερε.

Συνεχίζοντας τον εξαιρετικό ρυθμό, μπόρεσε να ολοκληρώσει 221 στροφές, καλύπτοντάς σε μία ώρα απόσταση 55,089χλμ

Ο Victor Campenaerts έσπασε το Ρεκόρ Ώρας της UCI!

«Είμαι τόσο χαρούμενος κι αν αναλογιστώ τη λίστα στην οποία έχω μπει, θεωρώ πως ανήκω στους μεγαλύτερους ποδηλάτες της ιστορίας», δήλωσε αμέσως μετά την προσπάθειά του ο Victor Campenaerts, συμπληρώνοντας: «είχα επικεντρωθεί σε αυτό το στόχο εδώ και πολύ καιρό όποτε είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που κατόρθωσα να σπάσω το ρεκόρ και πανευτυχής που ξεπέρασα το “μαγικό” νούμερο των 55χλμ!».

 

Πηγή: mbike.gr

 

Ο Victor Campenaerts έσπασε το Ρεκόρ Ώρας της UCI!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.