B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

ΣΤΟ BREVET – ΣΟΥΝΙΟ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΣΥ.Φ.ΑΓΕ.

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς και συνεχή δραστηριότητα δείχνει ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα, οι αθλητές του οποίου μοιάζουν να αναζητούν όλο και περισσότερες διοργανώσεις και προκλήσεις.

ΣΤΟ BREVET - ΣΟΥΝΙΟ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΣΥ.Φ.ΑΓΕ.

Αυτή τη φορά, το Σωματείο του Γέρακα έδωσε το παρόν στο 2ο Brevet «Σούνιο» 200 χιλιομέτρων, με αφετηρία και τερματισμό στην πλατεία Πλατάνου στην Κηφισιά, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019, που διοργανώθηκε από τη Λέσχη Ποδηλατών Μεγάλων Αποστάσεων – Greek Randonneurs.

Η εν λόγω διοργάνωση περιελάμβανε ένα γύρο της Αττικής της τάξης των 200 χιλιομέτρων με εκκίνηση και τερματισμό την Κηφισιά, έχοντας ως κατεύθυνση το Σούνιο.

 Ο αθλητής του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. που έδωσε το παρόν στη διοργάνωση ήταν ο Στάθης Λύτρας, ο οποίος μας έχει συνηθίσει σε συνεχείς παρουσίες σε ποδηλατικές διοργανώσεις διαφορετικών ειδών, ενσαρκώνοντας κατά κάποιον τρόπο την απουσία εφησυχασμού και συνεχή αναζήτηση προκλήσεων και συγκινήσεων που χαρακτηρίζει το Σύλλογο.

Κάπως έτσι εγκαινιάστηκε ο Φλεβάρης για το ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ., με τη συνέχεια να αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς από τις επόμενες εβδομάδες ξεκινούν για τα καλά και οι αγώνες του προγράμματος της Ε.Ο.Π. για το 2019.

ΣΤΟ BREVET - ΣΟΥΝΙΟ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΣΥ.Φ.ΑΓΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.