B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Bike Odyssey, ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσει κανείς την Ορεινή Ελλάδα.

Σε προηγούμενο άρθρο που είχε αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας (το οποίο μπορείτε να ξαναδιαβάσετε εδώ), ο Guardian αναγνώριζε την Πίνδο ως ένα από τα κορυφαία πέντε μέρη στον πλανήτη για να συναντήσει κανείς μεγάλη ποικιλία από άγρια ζώα. Αυτή είναι μόνο μία από τις ιδιαιτερότητες που κάνει τον τόπο διεξαγωγής του Bike Odyssey έναν πραγματικά ξεχωριστό προορισμό.

Bike Odyssey, ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσει κανείς την Ορεινή Ελλάδα.

Η Ελλάδα είναι διαφημισμένη τουριστικά ανά τον κόσμο για τα νησιά της, σε ό,τι έχει να κάνει τουλάχιστον με τη φυσική της ομορφιά, αυτό όμως που δε είναι ευρέως γνωστό στο εξωτερικό είναι ότι πρόκειται παράλληλα για μία χώρα ορεινή στο μεγαλύτερο κομμάτι της με τοπία φυσικής ομορφιάς που κόβουν την ανάσα.

Η οροσειρά της Πίνδου καλύπτει το μεγαλύτερο κομμάτι όχι μόνο της ορεινής Ελλάδας αλλά και του ηπειρωτικού χώρου της χώρας εν γένει, και το Bike Odyssey αποτελεί τη μία και μοναδική διοργάνωση που δίνει τη δυνατότητα σε κάποιον να εξερευνήσει την  ηπειρωτική Ελλάδα στο μέγιστο δυνατό βαθμό, διασχίζοντας με το ποδήλατο 620 χιλιόμετρα μέσα από παρθένα μονοπάτια.

Μέσα από τη διαδρομή του Bike Odyssey, παρουσιάζεται η ευκαιρία να έρθει κανείς σε επαφή με ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της Ελλάδας, να το εξερευνήσει, και να ανακαλύψει καλά κρυμμένες ομορφιές, τοπία ομορφιάς που ξεπερνούν κάθε φαντασία, αλλά παράλληλα και την ιστορία και την παράδοση πολλών και διαφορετικών  τοποθεσιών, περνώντας κατά προσέγγιση από πάνω από 57 χωριά, πόλεις και οικισμούς.

Μέσα από μία διαδρομή που διασχίζει περίπου 620 χιλιόμετρα ορεινής χώρας για να καταλήξει μετά από ένα ταξίδι εννέα ημερών στη θάλασσα, το Bike Odyssey αποτελεί πραγματικά μία ευκαιρία σαν καμία άλλη για κάποιον να εξερευνήσει, να ανακαλύψει και να μαγευτεί, επιστρέφοντας σπίτι του με τις αναμνήσεις μίας μοναδικής περιπέτειας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.