B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Και στην 30η Σπαρτακιάδα ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.

Σε ακόμα μία ποδηλατική διοργάνωση έδωσε το παρόν το Σαββατοκύριακο ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα. Πιο συγκεκριμένα, ο Στάθης Λύτρας έλαβε μέρος στην 30η Σπαρτακιάδα, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018.

Και στην 30η Σπαρτακιάδα ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.

Η διοργάνωση αποτελούταν από δύο σκέλη, έναν αγώνα για κάθε ημέρα της εκδήλωσης. Την πρώτη μέρα έλαβε χώρα ένας αγώνας 257 χιλιομέτρων, με σημείο εκκίνησης το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο στην Αθήνα και σημείο τερματισμού το άγαλμα του Λεωνίδα στη Σπάρτη.  Τη δεύτερη μέρα διεξήχθη ο καθιερωμένος αγώνας 21 χιλιομέτρων με εκκίνηση τα γυμνάσια της Σπάρτης και τερματισμό την πλατεία του Ξηροκαμπίου.

Ο Στάθης Λύτρας συμμετείχε και στους δύο αγώνες της εκδήλωσης σημειώνοντας πολλή καλή απόδοση και δείχνοντας για ακόμα μία φορά την αγάπη του για τον αθλητισμό και την ποδηλασία. Στον πρώτο αγώνα τερμάτισε μέσα στον προβλεπόμενο χρόνο και μάλιστα στην πρώτη πενηντάδα ανάμεσα σε περίπου 22 συμμετοχές. Η επίδοσή του είναι ακόμα πιο αξιοθαύμαστη αν αναλογιστεί κανείς ότι έκανε δύο αναγκαστικές στάσεις (μία για να βοηθήσει ένα συναθλητή του που έπεσε, και μία γιατί έπαθε λάστιχο) και ότι πρόκειται για έναν αθλητή άνω των εξήντα ετών!!

Στον αγώνα της Κυριακής ο αθλητής του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. πραγματοποίησε ακόμα μία σπουδαία εμφάνιση τερματίζοντας μέσα στην πρώτη δεκάδα. Ο ίδιος χαρακτήρισε τον αγώνα της Κυριακής στο Ξηροκάμπι μία ξεχωριστή εμπειρία από άποψη τακτικής σε έναν αγώνα ταχύτητας σε μία σύντομη σχετικά διαδρομή.

Με τη συμμετοχή του Στάθη Λύτρα στην 30η Σπαρτακιάδα ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα έδωσε το παρόν σε ακόμα μία ποδηλατική διοργάνωση, κυρίως όμως έδειξε το ποίον της δουλειάς που πραγματοποιείται σε καθημερινή βάση στις τάξεις του Συλλόγου, αφήνοντας υποσχέσεις για τη συνέχεια.

 

Και στην 30η Σπαρτακιάδα ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.