B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Valverde: Μπορώ να αποσυρθώ τώρα ευτυχισμένος

Ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής λέει ότι θα συνεχίσει μέχρι τους Ολυμπιακούς του Τόκιο το 2020.

Valverde: Μπορώ να αποσυρθώ τώρα ευτυχισμένος

Ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής δρόμου Alejandro Valverde λέει ότι έχει επιτύχει ό, τι θέλει να επιτύχει στην ποδηλασία και ότι οποιαδήποτε περαιτέρω επιτεύγματα θα είναι “δώρο”.

Ο Ισπανός πέταξε στη Μαδρίτη για να επισκεφθεί την έδρα της ισπανικής εταιρείας τηλεπικοινωνίας Telefónica, της μητρικής εταιρείας του εμπορικού συνεργάτη του Movistar, τη Δευτέρα – την ημέρα που κέρδισε τη φανέλα με τα χρώματα του ουράνιου τόξου στον ελίτ αγώνα δρόμου των ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Δρόμου της UCI στο Innsbruck  της Αυστρίας – και υποδέχτηκε τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης και περίπου εκατό οπαδούς στο αεροδρόμιο.

“Μπορώ να αποσυρθώ τώρα ευτυχισμένος”, δήλωσε ο Valverde στην ισπανική εφημερίδα Marca. «Αλλά θα συνεχίσω μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020».

Ο Valverde, συνοδευόμενος από τον Ισπανό εκλέκτορα της εθνικής ομάδας Javier Mιnguez, έφθασε στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης στη 1 μ.μ., σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ομάδας του Movistar, πριν μεταφερθεί στα κεντρικά της Telefónica στο Las Tablas στη βόρεια Μαδρίτη.

Ο 38χρονος, ο οποίος θα έχει φτάσει τα 40 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, παρουσίασε στη συνέχεια τον CEO της Telefónica, José María Álvarez-Pallete, με υπογεγραμμένη φανέλα στα χρώματα του ουράνιου τόξου κατά τη διάρκεια του γεύματος, ενώ στο αθλητικό μουσείο της εταιρείας παρουσιάστηκε και άλλη υπογεγραμμένη φανέλα.

Η Valverde έλαβε έντονο χειροκρότημα από τους υπαλλήλους της Telefónica, το οποίο φέρεται να διήρκεσε πάνω από δύο λεπτά, πριν από τη μετακίνησή του στο ισπανικό αθλητικό συμβούλιο το απόγευμα, όπου τον συνεχάρη ο Ισπανός Υπουργός Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού José Guirao.

Πηγή: cyclingnews.com

 

Valverde: Μπορώ να αποσυρθώ τώρα ευτυχισμένος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.