B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Πακέτα Προσφορών Bike Odyssey 2019

Στις 30 Σεπτεμβρίου, στις 12 η ώρα το βράδυ οι εγγραφές θα ανοίξουν για το Bike Odyssey 2019 επομένως θα πρέπει να είστε ενημερωμένοι για τα πακέτα προσφορών συμμετοχής και τι ταιριάζει στον κάθε ένα από εσάς.

Πακέτα Προσφορών Bike Odyssey 2019

Ακολουθήστε τα links για να δείτε αναλυτικά τα πακέτα προσφορών.

Πακέτα Προσφορών για τον 9ήμερο αγώνα.

Πακέτα Προσφορών για τον 4ήμερο και 3ήμερο αγώνα.

Στα super πακέτων περιλαμβάνονται 9 διανυκτερεύσεις από το σημείο εκκίνησης για τον 9ήμερο αγώνα καθώς αντίστοιχα 4 διανυκτερεύσεις από το σημείο εκκίνησης για τον 4ήμερο αγώνα. Ακόμα, εάν υπάρχει αρκετή ζήτηση και συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός, η διοργάνωση θα προβεί στην προσθήκη ακόμη ενός λεωφορείο το οποίο θα αναχωρήσει την προηγούμενη ημέρα. Για οποιαδήποτε τέτοια προσθήκη θα σας ενημερώσουμε σε μελλοντικές αναρτήσεις στην ιστοσελίδα μας.

Η διοργανωτική αρχή του Bike Odyssey 2019 εργάζεται πάνω στην καλύτερη εξυπηρέτηση σας, προσπαθώντας να σας προσφέρει όσο το δυνατόν καλύτερη ιατρική περίθαλψη, τροφοδοσίες, service κ.α. Μετρώντας τον 7ο χρόνο του Bike Odyssey και έχοντας δει τις ανάγκες σας στοχεύουμε στην αναβάθμιση της ποιότητας του φετινού Bike Odyssey!

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

 

 

 

Πακέτα Προσφορών Bike Odyssey 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.