B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

«Διαζύγιο» για Wout van Aert και Veranda Wilems Crelan

«Ελεύθερος» ο Wout van Aert για τη σεζόν 2019.

«Διαζύγιο» για Wout van Aert και Veranda Wilems Crelan

Ο τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής cyclo-cross, Wout van Aert, αποφάσισε να εγκαταλείψει την ομάδα της Veranda Wilems Crelan τερματίζοντας μονομερώς το συμβόλαιό του με την ιδιοκτήτρια εταιρεία Sniper Cycling.

O 23χρονος Βέλγος superstar του cyclo-cross και ανερχόμενο αστέρι του World Tour, Wout van Aert, είχε ήδη εκφράσει την απογοήτευσή του για το γεγονός πως δεν είχε ενημερωθεί σχετικά με τη συγχώνευση της Veranda Wilems Crelan με την ολλανδική ομάδα Roompot-Nederlandse Loterij για το 2019.

Χαρακτηριστική της απογοήτευσης και του εκνευρισμού ήταν η σχετική δήλωση που είχε κάνει ο Van Aert στον βελγικό τύπο τον Αύγουστο: «Αρκετά! Μέχρι εδώ!»

Η Sniper Cycling, εταιρεία στην οποία ανήκει η Veranda Wilems Crelan και είναι υπό την ιδιοκτησία του πρώην επαγγελματία ποδηλάτη Nick Nuyens, δημοσίευσε δελτίο Τύπου τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης με την είδηση ότι ο Van Aert αποφάσισε να τερματίσει το συμβόλαιό του: «Ο Wout van Aert τερμάτισε μονομερώς το συμβόλαιό του με την Sniper Cycling το βράδυ της Δευτέρας 17 Σεπτεμβρίου 2018. Η απόφαση αυτή ήρθε παρά το γεγονός ότι η διοίκηση της ομάδας προσπάθησε να ξεμπλοκάρει την κατάσταση την περασμένη εβδομάδα, προσφέροντάς του βελτιωμένο συμβόλαιο για το 2019. Ο Van Aert δεν δέχθηκε αυτή την πρόταση και επέλεξε να τερματίσει το συμβόλαιο του μονομερώς με άμεση ισχύ. Η διοίκηση της ομάδας εκφράζει τη λύπη της για την απόφαση αυτή. Πλέον, το θέμα βρίσκεται στα χέρια των συμβούλων μας. Δεν θα υπάρξει περαιτέρω σχόλιο στο μεταξύ. Ωστόσο, όπως επισημάναμε επανειλημμένα, θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι θα παραμείνουμε ποδηλατική ομάδα ProContinental το 2019».

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει σχετικό σχόλιο από τη μεριά του Wout van Aert, ο οποίος έχει προσυμφωνήσει να αγωνίζεται με την ολλανδική ομάδα Lotto NL-Jumbo από το 2020.

 

Πηγή: mbike.gr

 

 

 

«Διαζύγιο» για Wout van Aert και Veranda Wilems Crelan

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.