B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Στην ελίτ της παγκόσμιας ποδηλασίας ο Βολικάκης

Στις πρώτες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης σε τρία αγωνίσματα της ποδηλασίας πίστας είναι ο Χρήστος Βολικάκης.

Στην ελίτ της παγκόσμιας ποδηλασίας ο Βολικάκης

Ο Έλληνας ποδηλάτης εξακολουθεί να βρίσκεται στον αφρό της παγκόσμιας ποδηλασίας αποδεικνύοντας ότι είναι από τους κορυφαίους αθλητές του κόσμου. Σύμφωνα με την παγκόσμια κατάταξη ο Βολικάκης βρίσκεται στην πρώτη θέση του κόσμου στο σκρατς και στη δεύτερη στους πόντους και το όμνιουμ.

Πιο συγκεκριμένα ο Έλληνας ποδηλάτης που έχει λάβει μέρος σε τρεις διοργανώσεις Ολυμπιακών αγώνων είναι στην πρώτη θέση του σκρατς με 2395 βαθμούς. Τον 30χρονο αθλητή ακολουθούν ο Λευκορώσος Γοαυχένι Κάραλιοκ με 2148 βαθμούς και ο Ουκρανός Ρόμαν Γκλάντις με 1536 βαθμούς.

Ο Χρήστος Βολικάκης είναι εντυπωσιακά ψηλά και στις άλλες δύο κατηγορίες που αγωνίζεται. Στο αγώνισμα των πόντων βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 1937 βαθμούς, πίσω από τον Κινγκ Λοκ Τσέουνγκ από το Χονγκ Κονγκ με 2390 βαθμούς. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Κέννι Ντε Κέτελε με 1720 βαθμούς.

Δεύτερη θέση στην παγκόσμια κατάταξη για τον Χρήστο Βολικάκη και στο όμνιουμ. Ο Έλληνας ποδηλάτης έχει 2425 βαθμούς και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον Πολωνό Σιμόν Σάινοκ με 2630 βαθμούς. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Λευκορώσος Ράμαν Τσίσκου με 2140 βαθμούς.

Μεγάλος στόχος του Χρήστου Βολικάκη δεν είναι άλλος από την πρόκριση σε ακόμη μια διοργάνωση Ολυμπιακών αγώνων στο Τόκιο το 2020. Ο Έλληνας ποδηλάτης θα λάβει μέρος σε παγκόσμια κύπελλα και άλλες διοργανώσεις που θα του δώσουν τους απαραίτητους πόντους για την πρόκριση.

Πηγή: sdna.gr

 

 

Στην ελίτ της παγκόσμιας ποδηλασίας ο Βολικάκης

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.