B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Σχεδόν έτοιμη η πίστα στην Κάτω Τιθορέα!!

Οι εργασίες συνεχίζονται πυρετωδώς για τον Κάτω Τιθορέα MTB Race 2018, με την εκκίνηση του αγώνα να απέχει πλέον λιγότερο από δύο εβδομάδες.

Σχεδόν έτοιμη η πίστα στην Κάτω Τιθορέα!!

Σε τελειωτικό στάδιο βρίσκεται και η ολοκλήρωση της πίστας που κατασκευάζεται για τον αγώνα Circuit του Σαββάτου. Εθελοντές από την Κάτω Τιθορέα καθάρισαν από σκουπίδια το πάρκο στο οποίο κατασκευάζεται η πίστα, ενώ  το bobcat ξαναμπήκε στο χώρο για την ολοκλήρωση των τελευταίων εργασιών.

Η πίστα είναι σχεδόν έτοιμη με λίγες πινελιές να απομένουν για την παράδοσή της! Στην τελική της μορφή η πίστα θα είναι σηματοδοτημένη, με διακριτικές κορδέλες, έτοιμη να φιλοξενήσει και να εξυπηρετήσει τις υψηλότερες προσδοκίες, και στο σύνολό της μία πανέμορφη πίστα, κληρονομιά του αγώνα, καθώς ο ίδιος χώρος θα μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί και για άλλες αθλητικές και λοιπές πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Οι εργασίες για το Κάτω Τιθορέα MTB Race 2018 βρίσκονται πλέον σε τελειωτικό στάδιο, με αυτό το ξεχωριστό αθλητικό διήμερο να απέχει μόλις 14 μέρες. Για περισσότερες εξελίξεις σχετικά με τον αγώνα μείνετε συντονισμένοι!

Σχεδόν έτοιμη η πίστα στην Κάτω Τιθορέα!! Σχεδόν έτοιμη η πίστα στην Κάτω Τιθορέα!! Σχεδόν έτοιμη η πίστα στην Κάτω Τιθορέα!! Σχεδόν έτοιμη η πίστα στην Κάτω Τιθορέα!! Σχεδόν έτοιμη η πίστα στην Κάτω Τιθορέα!! Σχεδόν έτοιμη η πίστα στην Κάτω Τιθορέα!! Σχεδόν έτοιμη η πίστα στην Κάτω Τιθορέα!! Σχεδόν έτοιμη η πίστα στην Κάτω Τιθορέα!! Σχεδόν έτοιμη η πίστα στην Κάτω Τιθορέα!! Σχεδόν έτοιμη η πίστα στην Κάτω Τιθορέα!! Σχεδόν έτοιμη η πίστα στην Κάτω Τιθορέα!!

 

 

Σχεδόν έτοιμη η πίστα στην Κάτω Τιθορέα!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.