B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Jonathan Brown με solo σαρώνει τον τίτλο για το εθνικό U.S. Pro ποδηλασίας δρόμου

Ο Jonathan Brown (Hagens Berman Axeon) ξεχώρισε για τον τίτλο του εθνικού ποδηλατικού αγώνα δρόμου την Κυριακή, ξεπερνώντας ένα μικρό group την τελευταία μισή ώρα του αγώνα για να κατακτήσει την πρώτη θέση.

Jonathan Brown με solo σαρώνει τον τίτλο για το εθνικό U.S. Pro ποδηλασίας δρόμου

 Ο 21χρονος από το Τενεσί επιτέθηκε στους τελευταίους δύο γύρους των 12,7 χιλιομέτρων (7,9 μιλίων) από τους 15 κύκλους στο Knoxville. Γρήγορα κέρδισε χρόνο από τους Gavin Mannion (UnitedHealthcare), τον Jacob Rathe (Jelly Belly-Maxis) και τον Robin Carpenter (Rally Cycling), με το μεγαλύτερο peloton να είναι ήδη πολύ μακριά για να επηρεάσει το φινάλε.

Παρά την προσπάθεια που σημείωσαν οι τρεις που ακολουθούσαν, ο Μπράουν διατήρησε το υπέρογκό του χάσμα στο κυλιόμενο κύκλωμα, καθώς τα χιλιόμετρα μειώνονταν για τον τερματισμό. Ο Carpenter αποχώρησε από την ομάδα, που καταδίωκε τον πρώτο, στα τελευταία 4χλμ, αλλά ο Brown παρέμεινε ξεκάθαρα ο νικητής. Ο Carpenter αποδέχθηκε τη δεύτερη θέση, με τον Rathe να ξεπερνάει τον Mannion για την Τρίτη θέση.

“Μου προκαλούσε ανατριχίλα κάθε φορά που έκανα ένα γύρο, να ακούσω το όνομά μου. Στη συνέχεια, πηγαίνοντας στον τελευταίο γύρο είπα «μπορώ να το κάνω αυτό», είπε ο Brown.

“Είναι τεράστιο. Έχουμε δουλέψει για αυτό για πολύ, πολύ καιρό και είναι εκπληκτικό.”

 Μια επιθετική ημέρα αγώνων απέδωσε τελικά για τον Hagens Berman Axeon. Η ομάδα Pro Continental πολέμησε από νωρίς να τοποθετήσει ποδηλάτες στις πολλαπλές αποσχιστικές απόπειρες, πριν ο Brown να αποφασίσει να κάνει την four-man κίνηση – αρχικά χρησιμοποιήθηκε από τον Mannion – στον έκτο γύρο του αγώνα.

Με το χάσμα των τεσσάρων να αυξάνεται, το ήδη μακρύ peloton, σύντομα χώρισε σε μικρότερες ομάδες κυνηγών. Μια επιλογή 10 ποδηλατών που περιλάμβανε τους Brent Bookwalter (BMC Racing), τον Alex Howes (EF Education First-Drapac) και άλλους κορυφαίους που σχηματίστηκαν γύρω από το μεσαίο σημείο του αγώνα.

Ωστόσο, οι προπορευόμενοι τέσσερις άνδρες, συνεργάστηκαν καλά έτσι ώστε να κρατήσουν την ηγεσία του αγώνα.

Καθώς έγινε σαφές ότι η νίκη θα προερχόταν από τους αποσχισμένους ποδηλάτες, ο Brown πυροδότησε ένα ξεκάθαρο solo και γρήγορα δημιούργησε ένα πλεονέκτημα. Ξεχώρισε και πήρε τη νίκη, παίρνοντας μια στιγμή για να γιορτάσει με το μεγαλύτερο αδελφό του Nate Brown (EF Education First-Drapac) στον τερματισμό καθώς και τον ένα χρόνο στη φανέλα με τα αστέρια και τις λωρίδες.

«Μετακόμισα εδώ πριν από ένα μήνα, οπότε το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό», δήλωσε ο νεότερος Brown. “Είμαι τόσο ενθουσιασμένος. Όλο το χρόνο, έκανα προπόνηση γι’ αυτό. ‘Ηταν δύσκολα τα τελευταία δύο χρόνια, αυτό είναι απλά απίστευτο. “

Εθνικοί U.S. Pro ανδρών ποδηλασία δρόμου, top 10

1. Jonathan Brown, Hagens Berman Axeon, σε 4:41:11

2. Robin Carpenter, Rally Cycling, στα 0:00:45 δευτερόλεπτα

3. Jacob Rathe, Jelly Belly-Maxxis, στα 0:01:17 δευτερόλεπτα

4. Gavin Mannion, UnitedHealthcare, στα 0:01:21 δευτερόλεπτα

5. Benjamin King, Dimension Data, στα 0:02:41 δευτερόλεπτα

6. Kiel Reijnen, Trek-Segafredo, στα 0:02:41 δευτερόλεπτα

7. Brent Bookwalter, BMC Racing, στα 0:02:42 δευτερόλεπτα

8. Lawrence Warbasse, Aqua Blue Sport, στα 0:02:44 δευτερόλεπτα

9. Thomas Revard, Hagens Berman Axeon, στα 0:02:28 δευτερόλεπτα

10. Brandon McNulty, Rally Cycling, στα 0:03:24 δευτερόλεπτα

 

Πηγή: velonews.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.