B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Και εκτός έδρας πρωταγωνιστής ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.!!!

Την Κυριακή, 6 Μαϊου 2018, ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. συμμετείχε στον τρίτο ποδηλατικό αγώνα Meteora MTB Race – Βασίλης Ευσταθίου στο χωριό Καστράκι της Καλαμπάκας και στο διασυλλογικό αγώνα ορεινής ποδηλασίας MTB – XCC (Σιρκουι) στο άλσος Παναρκάδων από την ΑΕΚ Τρίπολης ποδηλασία στην Τρίπολη.

Και εκτός έδρας πρωταγωνιστής ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.!!!

Στους παραπάνω αγώνες έλαβαν μέρος τέσσερις και ένας αθλητές του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. Πιο αναλυτικά, οι Ταμπαρόπουλος Αριστοτέλης, Δημητρόπουλος Βαγγέλης και Θεοδωρίδης Χρήστος αγωνίστηκαν στην κατηγορία Open A3 στη μεγάλη διαδρομή 33 χιλιομέτρων ενώ ο Θεοδωρίδης Δημήτρης αγωνίστηκε στην κατηγορία Open 15-18 στη μικρή διαδρομή 18 χιλιομέτρων, όπως και ο Εγγλέζος Σταμάτης στην κατηγορία Μίνι Μεγάλα αντίστοιχα.

Οι αθλητές μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και απόλαυσαν μια υπέροχη διαδρομή στη γραφική περιοχή των Μετώρων και της Τρίπολης, με αποτέλεσμα να πετύχουν εξαιρετικές επιδόσεις. Αξίζει να αναφερθούμε ιδιαίτερα στους Δημητρόπουλο Βαγγέλη, ο οποίος ανέβηκε στο βάθρο κατακτώντας τη δεύτερη θέση στην κατηγορία του, όπως επίσης και στον Εγγλέζο Σταμάτη ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία Μίνι Μεγάλα στην Τρίπολη.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.