B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Χρυσός συμβιβασμός για τον Άρμστρονγκ

Ο διάσημος πρώην πρωταθλητής ποδηλασίας Λανς Άρμστρονγκ συμφώνησε να πληρώσει 5 εκατ. δολάρια προκειμένου να έρθει σε συμβιβασμό με εταιρεία που ήταν χορηγός του και είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος του για εξαπάτηση.

Χρυσός συμβιβασμός για τον Άρμστρονγκ

Η Αμερικανική Υπηρεσία Ταχυδρομείων υποστήριζε στην αγωγή ότι ο αθλητής την έχει εξαπατήσει, χρησιμοποιώντας αναβολικά, κάτι που ο πρώην πρωταθλητής παραδέχθηκε δημοσίως.

Με τον συμβιβασμό μπαίνει ένα τέλος σε μια δικαστική διαμάχη κατά την οποία η αμερικανική κυβέρνηση ζητούσε 100 εκατομμύρια δολάρια από τον πρώην αθλητή για ζημίες, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Άρμστρονγκ, Έλιοτ Πίτερς.

Ο Πίτερς υποστηρίζει ότι η Υπηρεσία Ταχυδρομείων προχώρησε σε συμβιβασμό γιατί στην πραγματικότητα δεν μπορούσε να αποδείξει ότι υπέστη ζημίες εξαιτίας της συμπεριφοράς του Άρμστρονγκ.

Ο Αμερικανός ποδηλάτης, επτά φορές νικητής του Tour de France, ομολόγησε πως έκανε χρήση απαγορευμένων ουσιών και του αφαιρέθηκαν όλες του οι νίκες.

Πηγή: gr.euronews.com

Χρυσός συμβιβασμός για τον Άρμστρονγκ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.