B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Η νέα εμφάνιση της Team SKY για το 2018

Η Team SKY αποκάλυψε τη νέα αγωνιστική εμφάνιση για τη σεζόν 2018 σε συνεργασία με την Castelli.
Η κορυφαία βρετανική ομάδα του World Tour αποφάσισε να φρεσκάρει την εμφάνιση της για το 2018 επιλέγοντας λευκή φανέλα, αντί της χαρακτηριστικής μαύρης, μετά από παρότρυνση των αναβατών της.


Η Team SKY αγωνίστηκε για πρώτη φορά με λευκές φανέλες στο Tour de France του 2017 και αμέσως οι οπαδοί της εκφράστηκαν με κολακευτικά σχόλια, εκδηλώνοντας έτσι την επιθυμία τους να υιοθετηθεί το νέο και πιο φωτεινό look της ομάδας για όλη την αγωνιστική σεζόν του 2018. 

Το «αφεντικό» της Team SKY, ο Sir Dave Brailsford δήλωσε σχετικά: “Μας άρεσε πολύ η αλλαγή που κάναμε στο Tour de France επιλέγοντας λευκές φανέλες και το πιο σημαντικό είναι πως άρεσε και στους οπαδούς μας. Φιλοδοξία μας είναι να έχουμε κορυφαίο αγωνιστικό εξοπλισμό μέσα στο πελοτόν και πιστεύουμε πως το kit του 2018 είναι το καλύτερο μας. Η Castelli έχει καταγράψει πολλές καινοτομίες στο χώρο της αγωνιστικής ποδηλασίας, τόσο στον τομέα της απόδοσης όσο και του σχεδιασμού».

Η νέα εμφάνιση της Team SKY για το 2018

Από τη μεριά του ο Steve Smith, Brand Manager της Castelli, υπογράμμισε την εξαιρετική συνεργασία της εταιρείας του με την ομάδα της Team SKY: “Από την αρχή της συνεργασίας μας οι άνθρωποι της Team SKY μας πρότειναν νέες ιδέες γύρω από κάθε πτυχή του αγωνιστικού kit. Αυτή η στάση μας έδωσε την ευκαιρία να δουλέψουμε από κοινού και για το 2018 να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό και διαφορετικό kit το οποίο εκτός από όμορφο εμφανισιακά θα είναι το πιο αποδοτικό που έχουν φορέσει οι αναβάτες της ομάδας μέχρι σήμερα”.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.