B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Περπάτημα και ποδήλατο προσφέρουν μια ποιοτικότερη ζωή

 

Μια διαφορετική οπτική της καθημερινότητας είχε στόχο να δείξει στους πολίτες ο δήμος Σπάρτης μέσω της συμμετοχής του στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας.

 
Περπάτημα και ποδήλατο προσφέρουν μια ποιοτικότερη ζωήΜε πεζοδρομήσεις κεντρικών οδών, ποδηλατικούς αγώνες, ξεναγήσεις και πολιτιστικές δράσεις το μήνυμα για μια πιο ανθρώπινη πόλη, με λιγότερα αυτοκίνητα και περισσότερους πεζούς και ποδηλάτες, κυριάρχησε από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου.
 
 

 

Η τελευταία ημέρα ήταν αφιερωμένη Περπάτημα και ποδήλατο προσφέρουν μια ποιοτικότερη ζωήκυρίως στα παιδιά, που ευχαριστήθηκαν τα μουσικοκινητικά παιχνίδια τα οποία διοργάνωσαν γι’ αυτά το Ολυμπιακό Κέντρο και το 300ό σύστημα προσκόπων στο πάρκο ΟΤΕ και στον κήπο του Μουσείου.

Με την ολοκλήρωσή τους μικροί και μεγάλοι κατευθύνθηκαν στην Πνευματική Εστία, όπου προβλήθηκε παιδική ταινία.

 

Περπάτημα και ποδήλατο προσφέρουν μια ποιοτικότερη ζωήΑς ελπίσουμε οι αυριανοί πολίτες να κατανοήσουν περισσότερο την ανάγκη για πόλεις με μικρότερη περιβαλλοντική επιβάρυνση και ευκολότερη μετακίνηση για όλους. Να μη μείνει τουλάχιστον στα λόγια η κοινή παραδοχή πως η αναβάθμιση της ζωής μας περνά (και) μέσα από το περπάτημα και το ποδήλατο.

Πηγή: laconialive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.