B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Il Lombardia 2016

Μια εβδομάδα περίπου πριν το παγκόσμιο UCI Road στην Doha του Qatar, ξεκινά ο ποδηλατικός γύρος της Λομβαρδίας.

logo

Ο αγώνας των “πεσμένων φύλλων”,240 χιλιομέτρων, ξεκινά στο Como με την κλασική πλέον κατεύθυνση προς την ανηφόρα της Madonna del Ghisallo να αποτελεί προθέρμανση για τους αγωνιζόμενους, πριν το πέρασμα του Valcava.

Η διαδρομή αποτελείται από ανηφόρα 11.6 χιλιομέτρων,είναι ιδιαίτερα απαιτητική καθώς πρόκειται για την πιο δύσκολη του αγώνα, και θα προσφέρει μια πρώτη εικόνα των φαβορί της ποδηλατοδρομίας.

guros-lombardias
Στη συνέχεια υπάρχουν οι ανηφορικές διαδρομές του Berbenno, του Sant’Antonio Abbandonato, του Miragolo San Salvatore και του Selvino,η μια μετά την άλλη. Η τελική, μικρή ανηφόρα,3.1 χιλιόμετρα πριν τον τερματισμό,είναι η Bergamo Alta.

Συμμετέχουν 25 ομάδες, με μεγάλες απουσίες αυτές του Vincenzo Nibali της Astana Pro,νικητή του περσινού αγώνα ο οποίος δε θα συμμετάσχει καθώς έσπασε την κλείδα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες (τον αντικαθιστά ο Fabio Aru) και του Alberto Contador της Tinkoff, ο οποίος έχει γρίπη (αντικαθιστάται από τον Rafal Majka).

Ο Rigoberto Uran της Cannondale-Drapac είναι σε καλή κατάσταση όπως έδειξε στους  αγώνες του Tre Valli Varesine και του Montreal-Quebec.
Φαβορί επίσης αποτελούν οι Dan Martin, Julian Alaphilippe and Gianluca Brambilla της Etixx-Quickstep αλλά και οι Philippe Gilbert, Diego Ulissi, Bauke Mollema, Jarlinson Pantano.Αξίζει να αναφερθεί στη λίστα και ο Joaquim Rodriguez, ο οποίος επανέρχεται μετά την απόσυρση του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.