B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Bike Odyssey 2017: Πιο συναρπαστικό από ποτέ!

Ο επικός αγώνας mtb επιστρέφει στις 18/06/2017 για 5η συνεχόμενη χρονιά και υπόσχεται να είναι πιο συναρπαστικός από ποτέ!

Ο πιο σκληρός και απαιτητικός αγώνας mtb άφησε πέρυσι το στίγμα του στον ποδηλατικό χώρο τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων! 8 ημέρες, 7 στάδια & ένας Πρόλογος, 620 km και 20.000m υψομετρικές διαφορές είναι σίγουρο ότι θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη και θα προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία!

Από την όμορφη Σμίξη του νομού Γρεβενών, ο κάθε συμμετέχων ως σύγχρονος Οδυσσέας θα προσπαθήσει να βρει την Ιθάκη του διασχίζοντας την οροσειρά της Πίνδου και περνώντας από 6 νομούς, 57 γραφικά χωριά, δύσβατα μονοπάτια, ποτάμια και δασικά τοπία απείρου κάλλους για να καταλήξει στην πόλη της Ναυπάκτου του νομού Αιτωλοακαρνανίας στις 25.06.2017.

Οι αθλητές θα αγωνιστούν σε ζευγάρια και θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν όλες τις ικανότητες και δεξιότητες που διαθέτουν για να ξεπεράσουν τα φυσικά εμπόδια! Εξάλλου μόνο οι πιο δυνατοί και ικανοί θα φορέσουν την φανέλα του νικητή!

Δείτε το teaser video του αγώνα:

video635x359Πληροφορίες:
https://www.bikeodyssey.gr/
https://www.facebook.com/
pages/Bike-Odyssey/164291513617269
mailto:info@bikeodyssey.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.