B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Μας κάνουν τη ζωή… ποδήλατο

soulΟ παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας πίστας Χρήστος Βολικάκης και ο προπονητής Ευάγγελος Ζαρουχλιώτης δημιούργησαν τους αγώνες Soul Sprint, που δίνουν τη δυνατότητα σε ανθρώπους κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης να βιώσουν την εμπειρία μιας κούρσας. Οι συμμετέχοντες καλούνται να κάνουν 400μ. σπριντ πάνω σε πλατφόρμα, όπου εφαρμόζουν τα αγωνιστικά ποδήλατα. Η διεξαγωγή του αγώνα είναι εύκολη και μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα σε γυμναστήρια, κλαμπ, εκθεσιακούς χώρους κλπ .
Στην ουσία, δηλαδή, μιλάμε για μία προσπάθεια “εκλαΐκευσης” της ποδηλασίας πίστας. Και, φυσικά, δεν είναι ένας πραγματικός αγώνας, αλλά μια ευκαιρία για πάρτι! Δυνατή μουσική από dj, κόρνες, σφυρίχτρες και ό,τι χρειαστεί για την τόνωση τoυ ηθικού των “αθλητών”. Μια ευκαιρία για σύσφιξη σχέσεων, ανάδειξη στον ευγενή ανταγωνισμό και την ομαδικότητα, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να κερδίσουν πλούσια δώρα!

Όραμα των δύο εμπνευστών είναι να δουν τους αγώνες ακόμα και μέσα στα σχολεία, από τα οποία ίσως ξεχωρίσουν οι αυριανοί μας πρωταθλητές. Το ποδήλατο έχει αρχίσει να μπαίνει για τα καλά στη ζωή (και) των Ελλήνων και με τέτοιες προσπάθειες γίνεται ακόμα πιο αγαπητό στο ευρύ κοινό…

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.