B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Oλοκληρώθηκε το Πρωτάθλημα Νέων Αθλητών by Salomon

Δελτίo τύπου
 
 
αποτελέσματα ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ by SALOMON
 

Με τον αγώνα Garmin Ziria Skyrace ολοκληρώθηκε το Πρωτάθλημα Νέων Αθλητών αγώνων βουνού για το 2013.

Η διοργάνωση του αγώνα ήταν άψογη σε όλα τα επίπεδα, αναβαθμίστηκε σημαντικά σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, προσφέροντας ουσιαστικές υπηρεσίες οι οποίες εκτιμήθηκαν από όλους τους συμμετέχοντες.

Η διαδρομή αν και μίκρυνε σε χιλιόμετρα, δεν μίκρυνε σε υψομετρική και είναι μάλλον ότι πιο τεχνικό υπάρχει στη χώρα μας δικαιολογώντας απόλυτα τον τίτλο Skyrace. Εναλλαγές κλίσεων που κυριολεκτικά έκοβαν την ανάσα αλλά η θέα από τα ψηλα και οι ομορφιές του τοπίου αποζημίωσαν όλους για την προσπάθεια.

Ο καιρός φέτος στάθηκε σύμμαχος διοργανωτών και αθλητών και μόνο ο πολύ δυνατός αέρας στην κορυφή μας έκανε να αμφιβάλλουμε για το άν πραγματικά έχουμε μπει στο καλοκαίρι!

Στο Πρωτάθλημα Νέων είχαμε μόνο μία συμμετοχή ίσως γιατί η πρώτη θέση είχε ήδη κριθεί από τους προηγούμενους αγώνες.

Ο Κώστας Λοιδωρής με χρόνο 4:49:30 κέρδισε την πρωτιά και με αυτό το αποτέλεσμα κατέλαβε άξια την δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα.

Μετά τους επτά αγώνες που περιλάμβανε το Πρωτάθλημα μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Σταύρος Ζαχαρίου. Δεύτερος ο Κώστας Λοιδωρής όπως αναφέραμε και πιο πάνω ενώ στην τρίτη θέση ο Στέργιος Κουκουτέγος ο οποίος αν και είχε δηλωθεί στον αγώνα, δεν πήρε εκκίνηση ώστε να υπερασπιστεί τη δεύτερη θέση που κατείχε μέχρι τον προηγούμενο αγώνα.

Οι δύο πρώτοι νικητές κερδίζουν από μία αγωνιστική εμφάνιση της Salomon και θα ειδοποιηθούν για την παραλαβή της.

Ελπίζουμε την επόμενη χρονιά να είμαστε σε θέση να προκυρήξουμε και πάλι το Πρωτάθλημα, να υπάρχουν περισσότερες παροχές στους συμμετέχοντες και να δούμε ακόμη περισσότερες συμμετοχές.

 

Καλούς αγώνες και καλό καλοκαίρι.

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.