B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Lefkada Mtb Open Race- Με επιτυχία στέφθηκε η πρώτη διοργάνωση!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 9-4-2012
Lefkada Mtb Open Race- Με επιτυχία στέφθηκε η πρώτη διοργάνωση!

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθει την Κυριακή 8 Απριλίου 2012 για πρώτη φορά στο νησί της Λευκάδας, αγώνας ορεινής ποδηλασίας με την επωνυμία ‘1ST LEFKADA MTB OPEN RACE’ στους Σφακιώτες Λευκάδας.

Με σύμμαχο τον καιρό, αν και πριν την εκκίνηση είχε άγριες διαθέσεις,115 συμμετοχές περίπου απόλαυσαν μια ιδιαίτερη διαδρομή στημένη απόλυτα για αγώνα ορεινής ποδηλασίας. Αθλητές ως επί το πλείστον από όλη την δυτική Ελλάδα αλλά και από Θεσσαλονίκη, Πτολεμαϊδα, Τρίκαλα, Αθήνα, Αγρίνιο, Ναύπακτο, Πάτρα, Πύργο, χωρισμένοι σε κατηγορίες μίας στροφής αλλά και δύο, άφησαν θετικά σχόλια καθώς και την συμμετοχή τους για το 2013.

Ο αγώνας δόθηκε με μαζική εκκίνηση για όλες τις κατηγορίες και από την αρχή όλα τα φαβορί έδειξαν τις διαθέσεις τους. Μεγάλος νικητής του αγώνα των δύο στροφών ήταν ο Λαμπρακόπουλος Επαμεινώντας από το Αγρίνιο και με την ομάδα ‘Velocity Bikes’ με 2.12’47”,ο οποίος έκανε και την διαφορά από την αρχή. Στις υπόλοιπες θέσεις μετά από ανατροπές είχαμε στην δεύτερη και τρίτη θέση τον Sylvan Gobel από την Πρέβεζα με 2.22’21” και τον Simon Cole από την Λευκάδα με 2.28’59”, αντίστοιχα. Πρώτος τερματισμός από τους αθλητές της μίας στροφής ήταν ξανά από Λευκάδα ο Φραγγούλης Λάμπρος με1.23’56”.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πολιτιστικό σύλλογο Σφακιωτών ‘Φωτεινός’ για την άψογη συνδιοργάνωση που υπήρχε, την Αστυνομία και την Τροχαία Λευκάδας για την ολοκληρωμένη και χωρίς προβλήματα ασφάλεια του αγώνα, τον Δήμο και την δημοτική αστυνομία της Λευκάδας για την βοήθειά τους, το νοσοκομείο της Λευκάδας με την παρουσία ασθενοφόρου που παρέμεινε ευτυχώς ακίνητο και αχρησιμοποίητο στην θέση του, τον Α.Σ.Φίλανδρος για την υποστήριξή του και ακόμα όλο το συνεργείο του ‘MyLefkada’ για την τέλεια φωτογραφική και τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα. ακόμα ένα μεγάλο μπράβο στους εθελοντές της τοπικής κοινωνίας τόσο για την παρουσία τους σε πολλά σημεία της διαδρομής όπως και στο πλούσιο μπουφέ που υπήρχε στο τέλος του αγώνα με τοπικά εδέσματα.

Ευχαριστούμε τέλος τους υπόλοιπους χορηγούς για την βοήθειά τους:

Plus Bikes- εμπόριο ποδηλάτων

Villa Elia- ξενοδοχειακό συγκρότημα

Specilized

Σταύρακας- ζαχαροπλαστεία

Φέξης- παστέλια μαντολάτα

Vertzamo- οινοποιία

Βαγενάς Στάθης- ξυλουργικές εργασίες

Ιιοι Κων/νου Κατωπόδη Α.Ε.- κάβα

Ένα σχόλιο στο Lefkada Mtb Open Race- Με επιτυχία στέφθηκε η πρώτη διοργάνωση!

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.