B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Πάρνηθα 01/03/15

Οι προετοιμασίες για τον δεύτερο αγώνα της σειράς βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ από αύριο ανοίγουν και οι εγγραφές.

Η τοποθεσία του τρίτου αγώνα θα είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση με πέρυσι αφού οι διαδρομές θα κινηθούν στην ευρύτερη περιοχή των Βασιλικών κτημάτων.
Οι συμμετέχοντες, όπως και σε κάθε αγώνα της σειράς έχουν να επιλέξουν μεταξύ δύο διαδρομών. Δυστυχώς η χιονόπτωση μας πρόλαβε και δε μπορέσαμε να καταγράψουμε ακριβώς τις δύο διαδρομές πράγμα που θα γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας οπότε και θα ανακοινώσουμε τις τεχνικές λεπτομέρειες.
Η μεγάλη διαδρομή θα είναι περίπου στα 10-11 χλμ και η μικρή γύρω στα 5-6 χλμ. Σχετικά με τη δυσκολία της διαδρομής θα είναι κάτι ανάμεσα σε αυτήν του Κρυονερίου και της Πεντέλης.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.trailproject.gr

Όσοι έτρεξαν σε προηγούμενο αγώνα να θυμίσουμε πως θα συμμετάσχουν με τον ίδιο αριθμό τον οποίο και πρέπει να φέρουν μαζί τους. Πάνω στη δήλωση συμμετοχής πρέπει να γράφετε τον αριθμό που είχατε τρέξει. Όσοι έχετε χάσει ή καταστρέψει τον αριθμό παρακαλώ να μας ενημερώσετε με mail στο www.info@trailproject.gr ώστε να σας φτιάξουμε καινούργιο.
Όσοι τρέχετε πρώτη φορά φέτος θα παραλάβετε τον αριθμό σας και το τσιπ ηλεκτρονικής χρονομέτρησης από τη γραμματεία, στην οποία θα πρέπει να έρθουν και οι προηγούμενοι συμμετέχοντες ώστε να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής.

Οι εγγραφές κλείνουν την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου και να επισημάνουμε πως την ημέρα του αγώνα δε γίνονται νέες εγγραφές.
Σας ευχόμαστε καλή προετοιμασία

Η οργανωτική επιτροπή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.