B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Vuelta Ισπανίας: O Madrazo κερδίζει το 5ο στάδιο

Ο Lopez επανακτά το προβάδισμα του αγώνα στο Alto de Javalambre

Vuelta Ισπανίας: O Madrazo κερδίζει το 5ο στάδιο

Ο Angel Madrazo (Burgos-BH) πήρε μια δραματική νίκη στο 5ο στάδιο του Vuelta a España, καθώς κέρδιζε ένα ξεκάθαρο προβάδισμα  από τους υπόλοιπους συνοδοιπόρους του μαζί με τους οποίους είχε ξεχωρίσει, τους Jetse Bol (Burgos-BH) και José Herrada (Cofidis), στο τελευταίο χιλιόμετρο του Alto de Javalambre.

Λίγο αργότερα, ο πρώτος τερματισμός κορυφής του Vuelta είδε τον Miguel Angel Lopez (Astana) να επανέρχεται στο προβάδισμα της Γενικής Κατάταξης χάρη στη δυναμική του επίθεση με 3 χιλιόμετρα να απομένουν. Ο Κολομβιανός πήρε προβάδισμα από μια θρυμματισμένη ομάδα διάφορων φαβορί για να κατακτήσει την 4η θέση του Σταδίου, 47 δευτερόλεπτα πίσω από τον Madrazo.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Alejandro Valverde (Movistar) και ο Primoz Roglic (Jumbo-Visma) πραγματοποίησαν τίμιες εμφανίσεις στην άνοδο των 11χλμ και περιόρισαν τις απώλειές τους από τον Lopez στα 12 δευτερόλεπτα.

Με επτά ακόμη τερματισμούς κορυφής να απομένουν πριν από τον τερματισμό στη Μαδρίτη, το μέλλον του φετινού Vuelta παραμένει εξαιρετικά απρόβλεπτο, έχοντας ήδη υπάρξει ανατροπές στην αρχική φάση του αγώνα.

 

Πηγή: cyclingnews.com

 

Vuelta Ισπανίας: O Madrazo κερδίζει το 5ο στάδιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.