B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Στην Ορεινή Ναυπακτία το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Mountain bike Marathon elite & masters

Το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Αυγούστου είναι το επόμενο μεγάλο ραντεβού για τους φίλους της ορεινής ποδηλασίας και δρόμου, το οποίο είναι προγραμματισμένο να υλοποιηθεί στην πανέμορφη Άνω Χώρα ορεινής Ναυπακτίας.

Στην Ορεινή Ναυπακτία το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Mountain bike Marathon elite & masters

Διοργανωτές η περιβαλλοντική οργάνωση “Πράσινο Μπλε”, ο Δήμος Ναυπακτίας, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας.

Οι φανατικοί φίλοι της ορεινής ποδηλασίας αναμένεται να δώσουν και φέτος, για 9η συνεχή χρονιά, εντυπωσιακό παρών, στους αγώνες που θα διεξαχθούν και αυτή τη χρονιά μαζί με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Marathon για elite και masters αθλητές. Κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες συμμετέχουν στο πανελλήνιο marathon mtb 80km, παίρνοντας σημαία εκκίνησης μαζί με τους αγωνιζόμενους στους open αγώνες MTB 40 και 26km.

Χορηγοί αγώνων Arla protein milk, η Νέα Οδός, ο Χαλβάς Όλυμπος και το ΤΑΧΙΝΙ Όλυμπος, το νερό Ζαγόρι, το βούτυρο Lurpak, τα super marketς Σκλαβενίτης, η Advance rent car Δυτικής Ελλάδας, η DEPEND sports, , η Ideal Παπαδόπουλος. Συνεργαζόμενοι, το Κέντρο Υγείας Άνω Χώρας, Δασαρχείο, Τροχαία, Πυροσβεστική Ναυπάκτου, η ομάδα διάσωσης Μεσολογγίου ΕΟΕΔ, η ομάδα ΜtbXpert στη σήμανση των χωμάτινων διαδρομών και την ηλεκτρονική χρονομέτρηση των αγώνων, καθώς και η τοπική κοινότητα Άνω Χώρας.

 

Πηγή: sportin.gr

Στην Ορεινή Ναυπακτία το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Mountain bike Marathon elite & masters

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.