B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Προκήρυξη MTB ΓΕΡΑΚΑΣ 2019 Vol.1

Δεν υπάρχει Χάρτης

Date/Time
Date(s) - 24/02/2019
10:00 πμ - 3:30 μμ

Location
Τρικάλων & Έβρου, Γέρακας

Categories No Categories


 

Προκήρυξη MTB ΓΕΡΑΚΑΣ 2019 Vol.1

Το Αθλητικό Σωματείο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. (Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα) με τη συμβολή του Δήμου Παλλήνης και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας διοργανώνει το «ΜΤΒ ΓΕΡΑΚΑΣ 2019 Vol.1» – Διασυλλογικό και Open αγώνα ορεινής ποδηλασίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου 2019 στο Γέρακα Ανατολικής Αττικής. Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019

Τόπος: 716ο Οικοδομικό Τετράγωνο, στη συμβολή των οδών Γέρακα-Έβρου-Τρικάλων, Γέρακας Ανατολικής Αττικής

Διαδρομή: επισυνάπτεται χάρτης.

Αλυτάρχης αγώνα: Μαμουλαίου Ελισάβετ

Τεχνικά χαρακτηριστικά Αγώνα:

Έδαφος: Χώμα με σημεία διαδρομής με τεχνητές δυσκολίες.

Διαδρομή Μμ-ΜΜ-ΠΠ-ΠΚ-Π-Κ (Διασυλλογικοί) : Η διαδρομή θα είναι 1.500m και ο αγώνας θα είναι σε μορφή circuit (στροφές)

 • ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ ΑΓΟΡΙΑ-ΚΟΡΙΤΣΙΑ 8-10 ΕΤΩΝ              15′
 • ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ ΑΓΟΡΙΑ-ΚΟΡΙΤΣΙΑ 11-12 ΕΤΩΝ         20′
 • ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 13-14 ΕΤΩΝ                30′
 • ΠΑΙΔΕΣ-ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 15-16 ΕΤΩΝ                               45’
 • ΜΑΣΤΕΡΣ                                                                   45′

Διαδρομή Open: Η διαδρομή θα είναι 1.500m και ο αγώνας θα είναι σε μορφή circuit (στροφές)

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 Κυριακή 24/02/2019:

• 08.30-09.30: Άνοιγμα Γραμματείας. Παραλαβή αριθμών και ενημερωτικού υλικού από την γραμματεία του αγώνα. Επιβεβαίωση συμμετοχών τουλάχιστον 60′ πριν την εκκίνηση της κατηγορίας τους.

• 08.30-09.30: Επίσημη προπόνηση (με αγωνιστικό αριθμό)

• 10.00: ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ ΑΓΟΡΙΑ-ΚΟΡΙΤΣΙΑ 8-10 ΕΤΩΝ (15′)

• 10.20: ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ ΑΓΟΡΙΑ-ΚΟΡΙΤΣΙΑ 11-12 ΕΤΩΝ (20′)

• 10.45: ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 13-14 ΕΤΩΝ (30′)

• 11.20: ΠΑΙΔΕΣ-ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 15-16 ΕΤΩΝ (45′)

• 12.10: ΜΑΣΤΕΡΣ (45′) (Διασυλλογικός)

• 13.00: ΑΓΩΝΕΣ OPEN (45′)

• 15.00: Απονομές όλων των αγώνων/κατηγοριών

 

Συμμετοχή:

Για τους Διασυλλογικούς αγώνες

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές/τριες με Εθνικό δελτίο σε ισχύ για το 2019 στις κατηγορίες που αναφέρονται στο πρόγραμμα.

Για τους αγώνες OPEN

Για τους αγώνες ΟΠΕΝ. Στον αγώνα μπορούν να συμμετέχουν παιδιά και έφηβοι 3 έως 18 ετών και ενήλικες, είτε διαθέτουν είτε όχι δελτίο αθλητού, αρκεί να γνωρίζουν ορεινή ποδηλασία και να έχουν πολύ καλή φυσική κατάσταση. Οι ανήλικοι θα πρέπει να συνοδεύονται απαραιτήτως από έναν κηδεμόνα.

 

Δηλώσεις συμμετοχής – Παράβολο – Καλύψεις:

Για τους Διασυλλογικούς

Οι δηλώσεις συμμετοχής που αφορούν σωματεία μέλη της ΕΟΠ, θα γίνονται στην συνημμένη δήλωση συμμετοχής σωματείων, όπου θα αναγράφεται:

 • το ονοματεπώνυμο
 • ο αριθμός δελτίου
 • το έτος γέννησης
 •  η κατηγορία (σύμφωνα με το αγωνιστικό του δελτίο) του κάθε ποδηλάτη ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ
 • το ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο του εκπροσώπου και του προπονητή του Συλλόγου.

Για τους αγώνες OPEN

Είναι υποχρεωτική η συμπλήρωση της σχετικής φόρμας συμμετοχής όπως αυτή επισυνάπτεται.

Δηλώσεις συμμετοχής: Θα γίνουν δεκτές ως την ΤΡΙΤΗ 19 Φεβρουαρίου 2019 στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@bncycling ή στο info@bikeexpert.gr

Παράβολο Συμμετοχής:

Οι συμμετέχοντες των κατηγοριών Open και των διασυλλογικών κατηγοριών ΠΑΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ και ΜΑΣΤΕΡΣ, θα καταβάλλουν παράβολο συμμετοχής 10€ ανά αθλητή. Για κατηγορίες που θα λάβουν μέρος στους διασυλλογικούς δε θα υπάρχει παράβολο συμμετοχής.

Το αντίτιμο καταβάλλεται ατομικά στην Γραμματεία, κατά την παραλαβή των αριθμών του κάθε αθλητή. Προσοχή: Την ημέρα του αγώνα δε θα γίνουν νέες εγγραφές.

Παρατηρήσεις:

Εφόσον δεν συγκεντρωθεί απαιτούμενος αριθμός αθλητών σε κάποια κατηγορία, η κατηγορία αυτή θα συμπτυχθεί με την αμέσως μικρότερη ή μεγαλύτερη κατηγορία. Συγχωνεύσεις επιμέρους κατηγοριών στις κατατάξεις, μπορούν να γίνουν σύμφωνα και όπως προβλέπεται από τους Κανονισμούς της Ε.Ο.Π. Για να πραγματοποιηθεί βράβευση σε κάποια κατηγορία θα πρέπει να συμμετέχουν τουλάχιστον έξι ποδηλάτες (-ισες). Το πρόγραμμα μπορεί μερικώς να τροποποιηθεί με απόφαση της Αγωνοδίκου Επιτροπής, μετά την παραλαβή όλων των δηλώσεων συμμετοχής.

Παραλαβή Αριθμών: Στον χώρο εκκίνησης, ως και 60’ πριν την έναρξη κάθε κατηγορίας.

Βραβεύσεις κάθε κατηγορίας, λαμβάνοντας υπόψη τις τροποποιήσεις / πιθανές συγχωνεύσεις κατηγοριών, όπως αυτές αναφέρονται σε προηγούμενη παράγραφο:

 • Ο 1ος νικητής κύπελλο, χρυσό μετάλλιο.
 • Ο 2ος νικητής αργυρό μετάλλιο.
 • Ο 3ος νικητής χάλκινο μετάλλιο.
 • Ο 4ος, ο 5ος και ο 6ος μετάλλιο.

Γραμματεία – Τεχνικό συνέδριο: H Γραμματεία θα είναι ανοιχτή από τις 08.30 πλησίον της εκκίνησης. Το τεχνικό συνέδριο των αρχηγών των ομάδων θα γίνει στις 09.30 στο χώρο της Γραμματείας. Οι ποδηλάτες θα έρχονται στη γραμματεία με τα δελτία τους για παραλαβή των αριθμών του αγώνα και υπογραφή στο φύλλο αγώνα. Η Γραμματεία θα παρακρατεί τα δελτία των αθλητών-τριών μέχρι την λήξη του αγώνα όπου και θα παραδοθούν στους υπεύθυνους των ομάδων.

Οι ποδηλάτες που συμμετέχουν στην κατηγορίες OPEN, θα πρέπει να προσέλθουν με αποδεικτικό στοιχείο ταυτοπροσωπίας καθώς και με Ιατρική βεβαίωση δυνατότητας άθλησης εκδιδόμενης εντός του 2019.

Ειδικοί Κανονισμοί Αγώνα – Λεπτομέρειες: Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Ο. Ποδηλασίας και πιο συγκεκριμένα με αυτούς για την Ορεινή ποδηλασία.

Τροφοδοσία/Υδροδοσία και παροχή τεχνικής βοήθειας: Θα γίνεται στον προκαθορισμένο χώρο, από τους συνοδούς / μηχανικούς της κάθε ομάδας. Ο χώρος αυτός θα ανακοινωθεί στο Τεχνικό Συνέδριο και η παραμονή εντός του χώρου επιτρέπεται μόνο για διαπιστευμένους συνοδούς / προπονητές.

Ιατρική υποστήριξη: Ο διοργανωτής θα παρέχει Ιατρό και Πρώτες Βοήθειες σε όποιον ποδηλάτη χρειαστεί. Οι αθλητές Σωματείων με Δελτίο Αθλητή θα πρέπει να φέρουν μαζί τους και Κάρτα Υγείας, όπως προβλέπεται από τους κανονισμούς της Ε.Ο.Π.

Ρύθμιση απρόβλεπτων θεμάτων: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη αποφασίζει επιτόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή.

** Οι διοργανωτές δε φέρουν ουδεμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα, απώλεια ή καταστροφή υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.