B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Ποδηλατοβόλτα σε Γέρακα – Παλλήνη στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

 

Ποδηλατοβόλτα σε Γέρακα - Παλλήνη στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

Την Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019, ο Δήμος Παλλήνης σε συνεργασία με το Ποδηλατικό Σωματείο Γέρακα (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.) διοργάνωσε και πραγματοποίησε Ποδηλατοβόλτα στην περιοχή του Γέρακα και της Παλλήνης.

Η εκδήλωση αποτέλεσε το τελευταίο κομμάτι μίας εβδομάδας διαφόρων πολιτιστικών πρωτοβουλιών του Δήμου Παλλήνης στα πλαίσια  της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας που έλαβε χώρα για πρώτη φορά στην περιοχή και αποτέλεσε μεγάλη επιτυχία.

Η Ποδηλατοβόλτα γνώρισε μεγάλη προσέλευση, με μικρούς και μεγάλους να δίνουν το παρόν. Η διαδρομή της βόλτας ήταν κυκλική, με εκκίνηση την πλατεία Μακεδονίας (την κεντρική πλατεία του Γέρακα), κατεύθυνση την πλατεία του Αγίου Τρύφωνα στην Παλλήνη και τερματισμό πάλι την πλατεία Μακεδονίας, περνώντας μέσα από περιοχές του Γέρακα, της Παλλήνης και της Ανθούσας.

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε μία εβδομάδα πολλών πολιτιστικών ενεργειών του δήμου στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, μία σειρά ενεργειών που έλαβε χώρα για πρώτη φορά φέτος, είδε τον κόσμο της Τοπικής Κοινότητας να δίνει το παρόν και αφήνει υποσχέσεις για να εξελιχθεί  σε θεσμό της περιοχής τα επόμενα χρόνια.

Gepostet von Δήμος Παλλήνης am Sonntag, 22. September 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.