B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Ο Visconti χτυπάει τον Bernal για να κερδίσει τον Giro della Toscana

Ο Τσερκάσοφ έρχεται τρίτος λόγω του καθυστερημένου διαλείμματος που ξεκίνησε ο Bernal παραμένει μακριά

Ο Visconti χτυπάει τον Bernal για να κερδίσει τον Giro della ToscanaΟ Giovanni Visconti (Neri Sottoli-Selle Italia-KTM) κερδίζει το 2019 Giro della Toscana

Ο Giovanni Visconti (Neri Sottoli-Selle Italia-KTM) κέρδισε το Giro della Toscana, θριαμβεύοντας από μια ομάδα τεσσάρων ανδρών που είχε απομακρυνθεί από το peloton στην τελική ανάβαση της ημέρας 25χλμ από τη γραμμή.

Ο Ιταλός ξεπέρασε τον πρωταθλητή του Tour de France, Egan Bernal (Team Ineos) στα τελευταία μέτρα, ενώ ο Sergey Cherkasov (Gazprom-RusVelo) κατέλαβε την τρίτη θέση στην Pontedera.

Ο Bernal έκανε τη αρχή, επιτιθέμενος  κοντά στην κορυφή της τρίτης ανάβασης της Monte Serra, πάνω από την Pisa, καθώς ο συμπαίκτης Diego Rosa επρόκειτο να πιαστεί από το peloton. Ο Cherkasov πήγε με τον Κολομβιανό και το δίδυμο εντάχθηκε στην κορυφή από τους Visconti και Pierpaolo Ficara (Εθνική ομάδα της Ιταλίας).

Με ένα διαστρεβλωμένο κυνηγητό και το πρωτοπόρο κουαρτέτο να δουλεύει καλά μαζί, οι επιτιθέμενοι κέρδισαν χρόνο στο τρέξιμο μέχρι το τέλος, με το κενό των 20 δευτερολέπτων να μεγαλώνει σε ένα λεπτό στους επίπεδους δρόμους προς την Pontedera.

Καθώς το κουαρτέτο «χτύπησε» τα τελευταία χιλιόμετρα πάνω από ένα λεπτό πάνω στους πρωτοπόρους, υπήρχε αρκετός χώρος για να παίξει παιχνίδια, αλλά εκτός από την επιτάχυνση του Cherkasov, που είδε τον Ficara να αποστέλλεται με ένα χιλιόμετρο για το τέλος, ήταν ικανοποιημένοι να περιμένουν το σπριντ.

Στον αγώνα για τη γραμμή, ο Bernal ξεκίνησε πρώτος το σπριντ, με τον Cherkasov να μην μπορεί να βάλει άλλη μεγάλη προσπάθεια. Ο Visconti ήταν, στα χαρτιά, ο πιο γρήγορος σπρίντερ και έτσι αποδείχθηκε, παίρνοντας την τρίτη του νίκη το 2019. Βγήκε από τον τροχό του Μπερνάλ στη σωστή στιγμή και γρήγορα πήρε ένα κενό. Καθώς ο Bernal υποχώρησε, ο Visconti έδειξε στο κεφάλι του σαν να λέει ότι είχε ακόμα την τακτική για να κερδίσει και στη συνέχεια άρχισε να γιορτάζει τη νίκη του στους τοπικούς δρόμους. Η νίκη του θα μπορούσε να τον βοηθήσει να εξασφαλίσει μια θέση στην ιταλική ομάδα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

«Μεγαλώνω, αλλά αξίζω σεβασμό για το τι μπορώ ακόμη να κάνω», δήλωσε ο Visconti, ο οποίος τερμάτισε τέταρτος, δεύτερος και τρίτος στον αγώνα τα τελευταία τρία χρόνια. “Ο Bernal ήταν εντυπωσιακός σήμερα. Δεν είναι στα καλύτερα του, αλλά ήταν σε θέση να μας αφήσει στην ανάβαση.

“Ήμουν όμως έξυπνος και ήμουν ικανός να επιστρέψω και να κερδίσω, αυτή είναι μια ξεχωριστή στιγμή. O Neri Sottoli είναι μικρός αλλά είμαστε μια καλή ομάδα και πρέπει να τους ευχαριστήσω όλους. Μετά απ’ όλη την προσπάθεια, έπρεπε να κερδίσω”.

Ο Visconti χτυπάει τον Bernal για να κερδίσει τον Giro della ToscanaΗ ομάδα ποδηλασίας ανεβαίνει στο Monte Serra

 

Πηγή: cyclingnews.com

 

Ο Visconti χτυπάει τον Bernal για να κερδίσει τον Giro della Toscana

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.