B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Vuelta a España: Ο Fuglsang κερδίζει το στάδιο 16 στο Alto de la Cubilla

Ο Roglic απαντά στον Lopez, ο Pogacar επιτίθεται, αλλά ο Valverde χάνει την επαφή

Vuelta a España: Ο Fuglsang κερδίζει το στάδιο 16 στο Alto de la Cubilla

Jakob Fuglsang wins stage 16 of the Vuelta a Espana

 

Ο Jakob Fuglsang (Astana) διεκδίκησε την πρώτη νίκη της καριέρας του σε Grand Tour με ένα σόλο θρίαμβο στην κορυφή του Alto de la Cubilla στη στάδιο 16 της Vuelta a España τη Δευτέρα, καθώς ο Primoz Roglic (Jumbo-Visma) επέκτεινε τη συνολική του πρωτιά.

Ο Φουγκλσάνγκ έφτασε στον αποχωρισμό του 19ου αναβάτη στο δεύτερο από τα δύο στάδια στα Αστούρια βουνά στο τέλος της δεύτερης εβδομάδας και άφησε τους αντιπάλους του πίσω στην τελευταία ανάβαση των 17χλμ.

Ο Tao Geoghegan Hart (Team Ineos) χρειάστηκε να εγκατασταθεί για δύο δευτερόλεπτα κούρσας σε δύο μέρες, διασχίζοντας τη γραμμή 22 δευτερόλεπτα κάτω, 24 ώρες μετά την τρίτη θέση στο στάδιο 15, ενώ ο συμπαίκτης του Fuglsang, Luis Leon Sanchez, πήρε την τρίτη θέση για 18 δευτερόλεπτα πίσω.

Ο James Knox (Deceuninck-QuickStep) κατέλαβε την τέταρτη θέση, ακριβώς πίσω από τον Sanchez, αλλά η έλλειψη σταδιοδρομίας αποζημιώθηκε από τα βήματα που έκανε στη γενική κατάταξη. Έχοντας ξεκινήσει τη ημέρα στη 18η θέση συνολικά, ο 23χρονος ανέβηκε στην 11η θέση, καθώς ο καλύτερος του peloton ολοκλήρωσε με περισσότερο από έξι λεπτά καθυστέρηση. Η ομάδα του ήταν καθοριστική για τη δημιουργία του, με τον συμπατριώτη Philippe Gilbert να βοηθάει στο διάλειμμα μαζί με τον Remi Cavagna, ο οποίος έθεσε το ρυθμό στην ψευδή επίπεδη προσέγγιση στο Cubilla και στις χαμηλότερες πλαγιές του.

Αλλά ο Fuglsang το έκανε ξεκάθαρο σε απόσταση 9,6 χλμ. από την κορυφή της τελικής ανόδου, σχηματίζοντας μια σειρά με τους Knox, Geoghegan Hart, Sanchez και Gianluca Brambilla (Trek-Segafredo). Δύο χιλιόμετρα αργότερα, μετά από μια μεγάλη στροφή στο Sanchez, ο Fuglsang ήταν ξεκάθαρος με τον Brambilla και με το banner 4 χλμ για να πάει μόνος του. Ο Geoghegan Hart επιτέθηκε από πίσω και προσκολήθηκε περίπου 15 δευτερόλεπτα πίσω, αλλά ποτέ δεν κατάφερε να κλείσει το κενό καθώς ο Fuglsang συνέχισε την πίεση σε όλη τη διαδρομή.

Vuelta a España: Ο Fuglsang κερδίζει το στάδιο 16 στο Alto de la CubillaVuelta a Espana 2019

 

Πηγή: cyclingnews.com

Vuelta a España: Ο Fuglsang κερδίζει το στάδιο 16 στο Alto de la Cubilla

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.