B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

O Nino Schurter για 8η φορά Παγκόσμιος Πρωταθλητής XCO!

Με το… γνωστό τρόπο, ο Nino Schurter κέρδισε ακόμα μία φορά τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή XCO 2019, στo Monte-Saint-Anne του Καναδά.

O Nino Schurter για 8η φορά Παγκόσμιος Πρωταθλητής XCO!

Σε ένα απ’ τα πιο απαιτητικά Παγκόσμια Πρωταθλήματα XCO της ιστορίας, στο Monte-Saint-Anne του Καναδά, ο Nino Schurter απέδειξε πως εξακολουθεί να δικαιούται τον τίτλο του κορυφαίου.

Πραγματοποιώντας εξαιρετικά δυναμική εμφάνιση από την αρχή του αγώνα, ο 33χρονος ελβετός αναβάτης της SCOTT – SRAM μπόρεσε να διατηρήσει την αυτοσυγκέντρωση του σε όλη τη διάρκεια και ανεβάζοντας σταδιακά το ρυθμό, με δυνατές επιθέσεις στα ανηφορικά και εξαιρετικά τεχνικές καταβάσεις, κατάφερε να… διαλύσει τον ανταγωνισμό και να στεφθεί για 8η – και 5η συνεχόμενη – χρονιά, Παγκόσμιος Πρωταθλητής XCO.

O Nino Schurter για 8η φορά Παγκόσμιος Πρωταθλητής XCO!

Ο N1NO εν ώρα δράσης στο 2019 UCI MTB World Championships – Mont-Sainte-Anne, Καναδάς.

«Μπορεί κάποιος να πιστεύει πως συνηθίζεται το να κερδίζεις συνέχεια έναν τόσο σημαντικό και μεγάλο αγώνα όπως το Παγκόσμιο. Όμως μπορώ να πω πως και αυτή τη νίκη (την 8η) τη χάρηκα εξίσου με της προηγούμενες επτά. Όταν όλα πάνε όπως τα έχει προσχεδιάσει σε μία τέτοια αγωνιστική ημέρα, είναι απίστευτη η αίσθηση να περνάς πρώτος τη γραμμή του τερματισμού και να κατακλύζεσαι με όλα αυτά τα συναισθήματα χαράς, ικανοποίησης και υπερηφάνειας. Είμαι πραγματικά ευγνώμων που είχα μία τέτοια μέρα χωρίς ατυχίες και, ακόμα περισσότερο, που θα αγωνίζομαι και του χρόνου με τη φανέλα της ίριδας στους ώμους μου», δήλωσε ο N1NO αμέσως μετά τον τερματισμό του αγώνα, στον Καναδά.

O Nino Schurter για 8η φορά Παγκόσμιος Πρωταθλητής XCO!

Στη 2η θέση του βάθρου τερμάτισε ο Τσέχος Matthias Fluckiger – ο οποίος στη διάρκεια του αγώνα ταλαιπωρήθηκε από μηχανικό πρόβλημα –  και στην τρίτη ο Γάλλος Stephane Tempier.

 

Πηγή: mbike.gr

O Nino Schurter για 8η φορά Παγκόσμιος Πρωταθλητής XCO!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.