B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Vuelta a Espana: O Valverde κερδίζει το 7o στάδιο

Ο Lopez επιστρέφει στην κορυφή της Γενικής Κατάταξης.

Vuelta a Espana: O Valverde κερδίζει το 7o στάδιο

Ο Alejandro Valverde (Team Movistar) κέρδισε το 7ο στάδιο του Vuelta a Espana μετά από μια άλλη σκληρή ημέρα αγώνων. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής βγήκε νικητής από  τη μονομαχία του με τον Primoz Roglic (Jumbo Visma), με τους Miguel Angel Lopez και Nairo Quintana να τερματίζουν έξι δευτερόλεπτα πιο πίσω.

Κάπως έτσι, αυτή η αγωνιστική ημέρα ολοκληρώθηκε στο Mas de la Costa με τον Lopez να επανακτά την κόκκινη φανέλα του πρωτοπόρου και τον Roglic να ακολουθεί στη δεύτερη θέση, με διαφορά  έξι δευτερολέπτων.

Ο για μια νύχτα  πρωτοπόρος  Dylan Teuns (Bahrain Merida) κατέρρευσε αγωνιστικά με 26 χιλιόμετρα να απομένουν και έχασε αρκετά λεπτά σε μια ημέρα που είδε τους Valverde, Quintana, Roglic και Lopez να αποδεικνύουν ότι είναι οι ισχυρότεροι αναβάτες της φετινής διοργάνωσης.

Οι τέσσερις αναβάτες προπορεύονταν σταθερά στην τελική ανάβαση με την Quintana να ξεκινά μία πολύ δυνατή επίθεση καθώς αρκετοί αναβάτες άρχισαν να ζορίζονται. Ακόμα και ο Valverde άρχισε να χάνει έδαφος λόγω της συνεχούς επίθεσης του συμπαίκτη του, ωστόσο ο βετεράνος Ισπανός ανέκαμψε και ανέβηκε στο μπροστινό μέρος του αγώνα στα τελικά του στάδια. Όταν επιτάχυνε προς τη γραμμή μόνο ο Roglic μπορούσε να κινηθεί μαζί του χωρίς ωστόσο να τον απειλήσει ιδιαίτερα, με τον Valverde να κερδίζει αρκετό χρόνο για να γιορτάσει τη νίκη του.

Η νίκη του Valverde τον βοήθησε να πιάσει την τρίτη θέση στη Γενική Κατάταξη μετά από σχεδόν μια εβδομάδα αγώνων.

 

Πηγή: cyclingnews.com

 

 

Vuelta a Espana: O Valverde κερδίζει το 7o στάδιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.