B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Ο Bernal τηρεί τα βελγικά κριτήρια μετά την επιτυχία του Tour de France

Ο Evenepoel «χτυπά» τον Κολομβιανό στο Aalst το βράδυ της Δευτέρας

Ο Bernal τηρεί τα βελγικά κριτήρια μετά την επιτυχία του Tour de France

Ο Egan Bernal επέστρεψε στη δράση μόλις 24 ώρες μετά τη νίκη του στο Tour de France, τελειώνοντας τρίτος πίσω από τον  Remco Evenepoel στο Aalst post-Tour κριτήριο στο Βέλγιο το βράδυ της Δευτέρας.

‘’Έχω λίγο πονοκέφαλο λόγω πάρα πολλών μπυρών “, ανέφερε ο Bernal στην Sporza πριν από τον αγώνα, παραδεχόμενος ότι εξακολουθεί να προσπαθεί να καταλάβει ότι κέρδισε το  Tour de France 2019.

“Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω ακόμα καταλάβει τι συνέβη. Χρειάζομαι λίγες μέρες στο σπίτι και τότε θα συνειδητοποιήσω τι συνέβη.’’

“Είναι πάντα ξεχωριστό  να βρίσκομαι στο Βέλγιο. Ο γύρος ξεκίνησε εδώ και έτσι κατά κάποιο τρόπο ολοκληρώσαμε τον κύκλο. Το Βέλγιο έχει πολλή ιστορία στην ποδηλασία, οπότε είναι πάντα χαρά να είμαι εδώ “.

Ο Bernal ταξίδεψε στο Aalst από το Παρίσι, αφού γιόρτασε με την οικογένειά του και τους συμπαίκτες του Ineos κοντά στην Αψίδα του Θριάμβου. Η μοναδική στιγμή του από το προσκήνιο ήταν μια βόλτα στον Πύργο του Άιφελ με την οικογένειά του και τον συνεργάτη Xiomy τη Δευτέρα το απόγευμα.

Θα περάσει το Roeselare κριτήριο την Τρίτη το βράδυ μαζί με τον συμπαίκτη Jonathan Castroviejo. Αναφέρθηκε ότι οδηγούσε στον αγώνα Clasica San Sebastian το Σάββατο, αλλά αποκάλυψε στο Aalst ότι σύντομα θα κατευθυνθεί στην Κολομβία, όπου θα του απονεμηθεί ο Μεγάλος Σταυρός του Εθνικού Τάγματος Αξίας από τον Κολομβιανό Πρόεδρο Iván Duque.

Τα κριτήρια Post-Tour de France μοιάζουν περισσότερο με αγώνες εκδηλώσεων που αγωνίστηκαν σε πραγματικούς αγώνες, αλλά ο Evenpoel ήταν ευτυχής να «κερδίσει» αυτό που ήταν το πρώτο του επαγγελματικό κριτήριο μπροστά σε ένα πλήθος 50.000 ατόμων που έφτιαξε τον κύκλο των 1.2 χιλιομέτρων που καλύφθηκε 65 φορές.

 

Πηγή: cyclingnews.com

Ο Bernal τηρεί τα βελγικά κριτήρια μετά την επιτυχία του Tour de France

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.