B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

20 με 28 Ιουνίου δίνουμε όλοι ραντεβού στα βουνά της Πίνδου

Οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες για το Bike Odyssey 2020

20 με 28 Ιουνίου δίνουμε όλοι ραντεβού στα βουνά της Πίνδου

Το Bike Odyssey 2019 ολοκληρώθηκε πριν από ένα μήνα, ολοκληρώνοντας ακόμα ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στην ιστορία του μεγαλύτερου ποδηλατικού αγώνα στην Ελλάδα! Ωστόσο όταν ένα κεφάλαιο κλείνει, κάποιο άλλο ανοίγει, με αυτό να μην είναι άλλο από την έλευση του αγώνα της επόμενης χρονιάς, το Bike Odyssey 2020!!

Οι εργασίες για τον επόμενο αγώνα έχουν ήδη ξεκινήσει και ως αποτέλεσμα αυτού οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες της ερχόμενης ποδηλατικής Οδύσσειας.

H Πίνδος θα ανοίξει τις πόρτες της για τους νέους συμμετέχοντες από τις 20 έως τις 28 Ιουνίου 2020. Την πρώτη ημέρα του αγώνα θα πραγματοποιηθεί ένας μικρός αγώνας 5 χιλιομέτρων, ως ένας πρόλογος, μία εορταστική έναρξη του νέου αγώνα.

Παράλληλα με τον κύριο αγώνα θα λάβουν μέρος δύο ακόμα μικρότεροι αγώνες διάρκειας 4 ημερών, με τον πρώτο από αυτούς να διεξάγεται από τις 20 έως τις 23 Ιουνίου 2020, και το δεύτερο να πραγματοποιείται από τις 25 έως τις 28 Ιουνίου 2020.

Μέχρι τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου η ιστοσελίδα θα έχει ενημερωθεί σε όλα τα κομμάτια της με τις πληροφορίες που αφορούν το Bike Odyssey 2020.

Μείνετε συντονισμένοι!

 

Πηγή: bikeodyssey.gr

20 με 28 Ιουνίου δίνουμε όλοι ραντεβού στα βουνά της Πίνδου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.