B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Γύρος Γαλλίας: Ο Simon Yates κερδίζει το 12o στάδιο

O Alaphilippe παραμένει στα κίτρινα μετά την πρώτη ημέρα στα Πυρηναία

Γύρος Γαλλίας: Ο Simon Yates κερδίζει το 12o στάδιο

Ο Simon Yates (Mitchelton-Scott) κέρδισε το 12ο στάδιο του Γύρου της Γαλλίας στο Bagnères-de-Bigorre, ξεπερνώντας τον Pello Bilbao (Astana Pro Team) και τον Gregor Mühlberger (Bora-Hansgrohe) αφού η τριάδα αυτή προέκυψε από την αρχική ομάδα των 42 ατόμων μετά την επίθεση στην τελική ανάβαση της Horquette d’Ancizan.

Ήταν ο Yates που ξεκίνησε την αποφασιστική επίθεση, τέσσερα χιλιόμετρα από την κορυφή της αναρρίχησης, γεφυρώνοντας με τον συμπαίκτη Matteo Trentin. Ο Mühlberger ακολούθησε, ενώ ο Bilbao κυνηγούσε φτιάχνοντας παγίδα στην κάθοδο.

Οι τρεις ηγέτες εργάστηκαν καλά στο τρέξιμο για να εξασφαλίσουν ότι το προβάδισμα τους ήταν ασφαλές από την κυνηγητική ομάδα, αρχίζοντας να παίζουν παιχνίδια στο τελευταίο χιλιόμετρο. Ο Bilbao είχε το προβάδισμα, πριν ο Mühlberger πήρ προβάδισμα με 500 μέτρα για να αγωνιστεί. Ο Yates ξεκίνησε πρώτος το σπριντ, έχοντας πλεονέκτημα και ξεπερνώντας τους συντρόφους του γύρω από την τελευταία στροφή και περιμένωντας να πάρει τη νίκη.

Γύρος Γαλλίας: Ο Simon Yates κερδίζει το 12o στάδιοΗ ομάδα του Γύρου της Γαλλίας σε δράση στο 12ο στάδιο

Πηγή: cyclingnews.com

Γύρος Γαλλίας: Ο Simon Yates κερδίζει το 12o στάδιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.