B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Ewan: Αυτό δεν θα έπρεπε να ήταν το πρώτο μου Tour de France

Ο Αυστραλός «ανοίγει λογαριασμούς» με τη σπριντ του νίκη στην Τουλούζη

Ewan: Αυτό δεν θα έπρεπε να ήταν το πρώτο μου Tour de France

Η αναμονή τελείωσε. Πριν από δώδεκα μήνες, ο Caleb Ewan παρακολουθούσε τα σπριντ του Tour de France από τον καναπέ του, διαμαρτυρόμενος για την παράλειψή του από την επιλογή του Mitchelton-Scott για τον αγώνα. Ολόκληρη η σεζόν της Αυστραλίας είχε χτιστεί γύρω από την La Grande Boucle, αλλά βρήκε τον εαυτό του ότι ήταν υπερβολικά άσχημα στις απαιτήσεις λίγο παραπάνω από μια εβδομάδα πριν  τον αγώνα.

Ουσιαστικά, τουλάχιστον, ο Ewan αφέθηκε έξω επειδή ο Mitchelton-Scott ήθελε να επικεντρωθεί στις φιλοδοξίες της γενικής κατάταξης του Adam Yates, αλλά φαίνεται πιθανό ότι η επικείμενη μεταφορά του στο Lotto Soudal για την εκστρατεία του 2019 είχε ζυγίσει εξίσου βαριά στην απόφαση.

Ακόμα και πριν γίνει επαγγελματίας το 2015, ο Ewan είχε προσφερθεί ως σπρίντερ του Tour de France, αλλά έπρεπε να επιμείνει καρτερικά για να εκπληρώσει τις δυνατότητές του καθώς το GreenEdge set-up σταθερά μετέβαλε τις προτεραιότητές του προς τη γενική κατάταξη στα Grand Tours . Ο Ewan κέρδισε σπριντς στο Vuelta a España (2015) και στο Giro d’Italia (2017), αλλά δεν του δόθηκε ποτέ το νεύμα τον Ιούλιο, καθώς οι Adam και Simon Yates αναπτύχθηκαν σε αντίπαλοι βάθρου.

Το ντεμπούτο του Γύρου του Ewan έφτασε τελικά φέτος, το πρώτο του στο Lotto Soudal. Με το στήριγμα της νίκης του σταδίου στο Giro, ο ίδιος ξεκίνησε από τις Βρυξέλλες με δικαιολογημένη αυτοπεποίθηση, αλλά έπρεπε να εγκαταλείψει σχεδόν τις αποτυχίες – δεύτερη θέση στο Chalon-sur-Sâone, τρίτη στις Βρυξέλλες, Nancy και Albi – πριν ανοίξει τελικά τον λογαριασμό του με τη βοήθεια του Dylan Groenewegen της Jumbo-Visma στην Τουλούζη στο στάδιο 11.

Ewan: Αυτό δεν θα έπρεπε να ήταν το πρώτο μου Tour de FranceΟ Caleb Εwan πανηγυρίζει τη νίκη του στο στάδιο 11 στο Γύρο της Γαλλίας

 

Πηγή: cyclingnews.com

Ewan: Αυτό δεν θα έπρεπε να ήταν το πρώτο μου Tour de France

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.