B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Ο Dylan Groenewegen, εκπληκτικός νικητής του 7ου εταπ του TDF

Ο Dylan Groenewegen, Jumbo – Visma, κέρδισε το 7ο ετάπ αποδεικνύοντας πόσο δυνατός είναι κάνοντας ένα εξαιρετικό sprint για αρκετά μέτρα

Ο Dylan Groenewegen, εκπληκτικός νικητής του 7ου εταπ του TDFΟ Dylan Groenewegen, Jumbo – Visma, ήταν ο πρωταγωνιστής του 7ου ετάπ αφού κατάφερε να κερδίσει στο σπριντ τους αντιπάλους του, στο μεγαλύτερο ετάπ του φετινού Tour de France. Να θυμίσουμε ότι  ο ολλανδός αθλητής στο 1ο εταπ του Tour de France παρεμποδίστηκε από μία συντριβή με αποτέλεσμα να κερδίσει ο Mike Teunissen.

Ο Dylan Groenewegen με ένα επιβλητικό σπριντ κέρδισε το 7ο ετάπ αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Αυστραλό Caleb Ewan, Lotto-Soudal και στην τρίτη θέση τον Peter Sagan, Bora-Hansgrohe. Ο Ιταλός Giulio Ciccone, Trek-Segafredo, διατήρησε την κίτρινη φανέλα.

Η εκκίνηση δόθηκε στις 11:35 με 174 αναβάτες. Πρώτοι ξεκόλλησαν οι Stéphane Rossetto, Cofidis, και ο Yoann Offredo, Wanty-Gobert προσπαθώντας να ξεφύγουν οι δυο τους σε αυτό το μακρινό εταπ του Tour de France. Στο 8ο χιλιόμετρο οι αναβάτες  Tejay Van Garderen, Education First, και Mike Teunissen, Jumbo-Visma, έπεσαν αλλά κατάφεραν να ξανακαβαλήσουν. Ο Van Garderen τραυματίστηκε με μώλωπες στο πρόσωπο και στα γόνατά του.

Στα 230 χιλιόμετρα αυτού του 7ου ετάπ με επίπεδη διαδρομή δημιουργήθηκε ένα συναρπαστικό σπριντ προς τον τερματισμό. Ο Dylan Groenewegen, Jumbo – Visma, κέρδισε τον αγώνα σηκώνοντας πρώτος το χέρι του στη γραμμή του τερματισμού.  Έπρεπε να περιμένει να μάθει τα επίσημα αποτελέσματα, πριν πανηγυρίσει για τη νίκη του γιατί ο  αθλητής, Caleb Ewan, Lotto-Soudal, ήταν εκατοστά λίγο πιο πίσω.

Ο Dylan Groenewegen, εκπληκτικός νικητής του 7ου εταπ του TDFΉταν ένας συναρπαστικός αγώνας, περισσότερο από 6 ώρες, κυρίως σε ένα χαλαρό ρυθμό, χωρίς να υπάρξει κάποια αλλαγή στην κορυφή της γενικής κατάταξης. Η μάχη ήταν έντονη πριν από τον τερματισμό με τον Sonny Colbrelli , Bahrain-Merida, να περνάει τη γραμμή σχεδόν την ίδια στιγμή με  τον Peter Sagan, BORA – hansgrohe, που τελικά βγήκε δεύτερος και τον Elia Viviani, Deceuninck – Quick-Step, ο οποίος είχε μία απογοητευτική απόδοση παρόλο τη βοήθεια της ομάδας του κατακτώντας την έκτη θέση και τον Michael Matthews, Team Sunweb επίσης ταυτόχρονα με τους άλλους παίρνοντας την ένατη θέση.

Αποτελέσματα 7ου ετάπ

  1. Dylan Groenewegen (Ned/Team Jumbo – Visma) 6hrs 2mins 44secs
  2. Caleb Ewan (Aus/Lotto – Soudal) Same time
  3. Peter Sagan (Svk/BORA – hansgrohe) Same time
  4. Sonny Colbrelli (Ita/Bahrain – Merida) Same time
  5. Jasper Philipsen (Bel/UAE Team Emirates) Same time
  6. Elia Viviani (Ita/Deceuninck – Quick-Step) Same time
  7. Giacomo Nizzolo (Ita/Team Dimension Data) Same time
  8. Jasper Stuyven (Bel/Trek – Segafredo) Same time
  9. Michael Matthews (Aus/Team Sunweb) Same time
  10. Alexander Kristoff (Nor/UAE Team Emirates) Same time

Γενική κατάταξη μετά το 7ο ετάπ

  1. Giulio Ciccone (Ita/Trek-Segafredo) 29hrs 17mins 39secs
  2. Julian Alaphilippe (Fra/Deceuninck-Quick Step) +6secs
  3. Dylan Teuns (Bel/Bahrain-Merida) +32secs
  4. George Bennett (NZ/Jumbo-Visma) +47secs
  5. Geraint Thomas (GB/Ineos) +49secs
  6. Egan Bernal (Col/Ineos) +53secs
  7. Thibaut Pinot (Fra/Groupama-FDJ) +58secs
  8. Steven Kruijswijk (Ned/Jumbo-Visma) +1min 04secs
  9. Michael Woods (Can/EF Education First) +1min 13secs
  10. Rigoberto Uran (Col/EF Education First) +1min 15secs

Πηγή: mbike.gr

Ο Dylan Groenewegen, εκπληκτικός νικητής του 7ου εταπ του TDF

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.