B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Κορυφαίος Έλληνας αθλητής στο Μινσκ με δύο χρυσά ο Βολιώτης ποδηλάτης Χρ. Βολικάκης

Ο Χρήστος Βολικάκης κέρδισε δύο από τα τρία χρυσά μετάλλια για την Ελλάδα στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μινσκ, αποδεικνύοντας την άριστη φυσική του κατάσταση, ένα χρόνο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020.Κορυφαίος Έλληνας αθλητής στο Μινσκ με δύο χρυσά ο Βολιώτης ποδηλάτης Χρ. ΒολικάκηςΟ Χρήστος Βολικάκης – του οποίου ο προπονητής είναι ο Δημήτρης Χίος και ξεκίνησε το ποδήλατο το 2003 – ήταν ένα από τα φαβορί για να κερδίσει ένα μετάλλιο στον αγώνα και επέτρεψε να επιβεβαιώσει τις προβλέψεις με τον καλύτερο τρόπο.

«Η αίσθηση της νίκης είναι φανταστική. Στους τελευταίους μου αγώνες κατάλαβα ότι είμαι σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά στην ποδηλασία υπάρχουν πολλοί απίστευτοι παράγοντες. Ήρθα στο Μινσκ, πίστευα στον εαυτό μου και ήρθε το χρυσό μετάλλιο. Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Σπύρος Καπράλος, ενίσχυσε επίσης την αυτοπεποίθησή μου πριν από τον αγώνα. Είδα τους Έλληνες στα σκαλοπάτια και αυτό έδωσε το τεράστιο θάρρος μου κατά τη διάρκεια του αγώνα>>

Αμέσως μετά τη νέα νίκη του, ο Χρήστος Βολικάκης είπε: «Είναι μια πολύ σημαντική νίκη που μου δίνει μεγάλη ώθηση στην πορεία προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω ότι κέρδισα ένα δεύτερο χρυσό μετάλλιο. Θέλησα ένα μετάλλιο, αλλά δεν ήξερα φυσικά αν θα ήταν και πάλι χρυσό. Δεν είμαι συνηθισμένος να αγωνίζομαι με τους οπαδούς στα σκαλοπάτια και η βοήθεια των Ελλήνων στο γήπεδο ήταν φανταστική».

Η ανταμοιβή για τα μετάλλια που κέρδισε στους ευρωπαϊκούς αγώνες προήλθε από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, που τον όρισε σημαιοφόρο της Ελλάδας στην τελετή λήξης των Αγώνων.

Ο Χρήστος Βολικάκης είναι ένας από τους αθλητές από τους οποίους η Ελλάδα αναμένει διακρίσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020.

Κορυφαίος Έλληνας αθλητής στο Μινσκ με δύο χρυσά ο Βολιώτης ποδηλάτης Χρ. Βολικάκης

Πηγή: myvolos.net

Κορυφαίος Έλληνας αθλητής στο Μινσκ με δύο χρυσά ο Βολιώτης ποδηλάτης Χρ. Βολικάκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.