B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Ο Cofidis στοχεύει όλους τους κυλίνδρους στο Tour de Luxembourg

Ο Laporte κερδίζει τον πρόλογο, ο Perez και ο Herrada κοιτάζουν την γενική κατάταξη

Ο Cofidis στοχεύει όλους τους κυλίνδρους στο Tour de LuxembourgO Christophe Laporte γνέφει το χέρι του στο κοινό έχοντας κερδίσει τον πρόλογο του Tour de Luxembourg τo 2019

Η νίκη του Christophe Laporte στη σύντομη χρονικά δοκιμασία του προλόγου που ξεκίνησε στο Tour de Luxembourg την Τετάρτη το βράδυ είναι μόνο ένα  μέρος ενός μεγαλύτερου σχεδίου για τη γαλλική επαγγελματική ομάδα του Cofidis στη φετινή διοργάνωση των 5 ημερών. Η ομάδα προχωράει επίσης στο Tour de France του επόμενου μήνα, η οποία έλαβε μια «άγρια» πρόσκληση .

“Ένιωσα καλά στο λόφο μέχρι το τέλος και ανέβηκα καλά, γι ‘αυτό είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισα”, δήλωσε ο Laporte στην RTL Luxembourg.

Παρόλο που ο Laporte πήρε τη νίκη στο 2,1 χλμ. στο κέντρο της πόλης του Λουξεμβούργου μόλις 16 εκατοστά του δευτερολέπτου πάνω από τον Marcel Meisen από τον Corendon-Circus και 63 εκατοστά του δευτερολέπτου μπροστά από τον Piet Allegaert (Sport Vlaanderen-Baloise), ο Cofidis κοίταζε μακροπρόθεσμα τον αγώνα όπως επίσης και οι Anthony Perez και Jesús Herrada, οι οποίοι τελείωσαν 9ος και  11ος στο στάδιο, αντίστοιχα, πέντε και έξι δευτερόλεπτα κάτω από τον συμπαίκτη τους.

Πηγή: cyclingnews.com

Ο Cofidis στοχεύει όλους τους κυλίνδρους στο Tour de Luxembourg

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.